COP15 - vil Climate Gate og skeptikerne flytte noget ved 'end result' ?

Har lige set et Link til Google - nu 23 millioner links - til Climate Gate !Opmuntrende helt sikkert ! ------------------------------------- Men so...

Ikke angivet Ikke angivet,

14/12/2009

Har lige set et Link til Google - nu 23 millioner links - til Climate Gate !

Opmuntrende helt sikkert !
-------------------------------------

Men som man nok burde have forudset det' - så er Klima-fanatikerne og de 'Rød-Grønne' fuldstandig ligeglade med afsløringerne fra Climate Gate.
Og jo mere man følger Klima-topmødet (selvom det er noget af en lidelse) - så fremgår det - at det er et stort kaotisk virvar af mennesker - hvoraf halvdelen tilsyneladende ikke aner hvorfor de er i København, de er der bare.

Tror såmænd at der er mange (af dem på gaderne) der end ikke har hørt om Climate Gate - og også ville være fløjtende ligeglade selvom de gjorde. For mange af disse mennesker er' det en ny religion - meget lig kristendommen. Vi er alle sammen nogen skrækkelige (miljø) syndere - som bør betale aflad ved at 'spare på energien - forbruge mindre etc. etc.
Og hvordan modbeviser man religion - der er et af problemerne - det kan man ikke vel !

Den politiske afdeling inde i Bella Centeret handler om penge og intet andet.  Og her er IPCC jo stadigt en magtfaktor - som heller ikke ændrer kurs på grund af Climate Gate - selvom man her helt klart ved hvad afsløringerne handler om . Fornemmelsen er at IPCC først og fremmest kæmper for sin egen overlevelse - og 2500 mennesker der konstant rejser verden rundt og bor på dyre hoteller - det koster jo altså penge.

Så konklusionen er indtil videre at  frem til nu'  har Climate Gate afsløringerne -  ikke ændret ret meget i forhold til COP15 - vi må konstatere.
-------------------------------------------------------------

Men den store trøst er så at den egentlige Lakmus Prøve den kommer altså først her i uge 2 - når statslederne ankommer - og her tror jeg virkelig at Climate Gate har rykket alvorligt ved viljen til at ville kobles sammen med den gang svindel som - IPCC og CRU nu står for' !

Politikerne ved godt at disse afsløringer er ikke nogen der 'bare går væk igen' samtidigt med at de alle sammen mangler penge i kasserne grundet finans krisen.

Så der er håb for at med lande som Australien - og Saudi Arabien (lige nu er vi glade for alle som trækker i retning af at stoppe vanviddet omkring de mange milliarder til World Government - yes) så vil også andre lande bakke op og trække i det rigtige retning - som er at få stoppet det vanvittige cirkus med at smide penge efter et problem - som beviseligt ikke eksisterer.

CO2 har ingen indflydelse (skriver i værste fald mikroskopisk lille) indflydelse på klimaet - så at skrive under på at smide milliarder efter dette (ikke eksisterende) problem - vil med meget stor sandsynlighed komme til at ramme de ansvarlige politikere i nakken inden længe, og derfor tror jeg at mange af dem vil vælge at lade kuglepennen blive i lommen når sandhedens øjeblik kommer sidst på kommende uge.

Lad os for fremtidens samfund virkelig håbe at vi bliver reddet her i absolut sidste øjeblik - nå sandheden forhåbentlig i tide trænger igennem til de mange statsmænd.

Kilde: