CO2 - religionen forsætter - den kan ikke andet !

Mine intentioner var at konstruere en debatside som havde de seneste års 'CO2 vanvid' i centrum - for derved at bekæmpe dette kyniske og uhyrlige n...

Ikke angivet Ikke angivet,

25/05/2010

Mine intentioner var at konstruere en debatside som havde de seneste års 'CO2 vanvid' i centrum - for derved at bekæmpe dette kyniske og uhyrlige nyreligiøse fænomen.  

Siden er - http:hvr360.dk - og jeg må bare erkende at det ikke endnu er lykkedes at tiltrække brugere til min side - hvorfor jeg lige nu skriver her.
-------------------------------------------------------------------------

Har de seneste måneder fulgt Glenn Beck på Fox News ret nøje.  Og konklusionen er af manden har 90% ret i det han siger - omkring Amerikas begyndende 'falling apart' fordi at de 'sociale / venstre-orienterede tanker fra ikke mindst Europa - lige så stille bliver sneget ind af bagdøren derovre.

Tea-party bevægelsen er det mest direkte bevis på at noget er 'helt galt' på den anden side af Atlanten.
------------------------------------------------------------------------

At CO2 hysteriet 'er religion' - er bevist af  rigtig mange 'ægte' videnskabsfolk'.  Det er ikke blot religion - det er kynisk pengegrisk - manipulation - helt ude i hampen.  Noget de fleste tænkende mennesker ville have forsvoret kunne finde sted her midt i vores mediestyrede og overvågede tidsalder.

Og hvad sker der - selvom det nu er bevist de første 10 gange i forskellige sammenhænge (climategate + hele rækken af øvrige svindelsager som CO2 religionen hviler på)  - der sker det eneste som kan ske. De hundredtusinder af højtlønnede 'disciple' som sidder på universiteter og i i IPCC (FNs 2500 mand store klima rejsecirkus) - kører videre som om intet var hændt. 

De faste 'støttelabratorier' kommer ud med de obligatoriske ' varmerekorder i en lind strøm (helt som det foregik på CRU East Anglia - i England - når man konstruerede den "virkelighed" der blev sendt videre til vennerne på de store statsmedier (BBC, DR, etc.)  

Al Gore, Obama, Hedegaard, alle ved de jo nu  (og har sikkert hele tiden vidst) at Global Opvarmning forårsaget af CO2 - er baseret på svindel fra ende til anden.

Men sandheden er samtidigt at de - 'lige nu og her' - ikke har andre muligheder end at 'køre videre' og lade som ingenting - da ellers disse hundredtusinder af biologer og mediefolk og teknikere og 'who knows what'  menesker der arbejder 'med baggrund i det store grønne CO2 svindelnummer - vil være 'ikke blot' helt og aldeles overflødige' - nej de vil blive betragtet som 'det de er' - en flok helt overflødige parasitter - som stille og roligt suger al kraften ud af det omgivende samfund. 

Så de vil mødes (igen igen) i Mexico (tusinder af mennesker på de bedste hoteller) til COP16 - og Obama vil forsat kæmpe internt for at komme med i World Government planerne - og dermed få etableret de store grønne 'tag selv pengetanke' også i USA.  

Der er kun at håbe at de mennesker der kæmper for sandheden (Monckton - Glenn Beck , med mange flere) lykkkes med at komme igennem med 'budskabet' om at 'det hele er baseret på regulært svindel.

Kilde: