Claus Flygare kommenterer Lars Seiers farvel på P1

Ikke angivet Ikke angivet,

21/07/2010

.. og den får ikke for lidt, bl.a. kan læses:
"Lars Seier Christensen havde - før han blev udenlandsdansker - mere eller mindre overtaget styringen af det lille borgerlige parti."
"Her kan man lige konstatere, at det lille parti enten ikke ved - eller har glemt - at i politik virker det mest troværdigt, hvis man først er idealistisk og så derefter prostituerer sig."
"Schweiz er et dejligt land. Især hvis man ikke vil betale skat i det land, hvor man tjener sine penge, eller hvis man står overfor at skulle retsforfølges - så er Schweiz det helt rigtige sted at opholde sig."
"Det viser sig altså, at alle de store helsidesannoncer ikke har været et forsøg på at forklare folk noget de kunne blive klogere af, men udelukkende har tjent til formål at forvirre og udlægge røgslør. Det er desværre noget man tit oplever med liberalister."
"Når en mand stikker af som Seier Christensen har gjort, ligner det en halv tilståelse. Hvis der ikke var hold i anklagerne, ville han have kæmpe imod med alle midler"

Og der er mere hvor det kommer fra.. Man ved ikke om man skal le eller græde. Blot kan man konstatere at dette indlæg er støttet af vores tvangsindrevne licensmidler. Puha