Claus Brylds egen idioti

Alle marxister, kommunister og venstresocialister har brug for selektiv hukommelse, så sandheden ikke kommer frem

_slettet_bruger_64 Ikke angivet,

23. april 2012

Alle marxister, kommunister og venstresocialister har brug for selektiv hukommelse, så sandheden ikke kommer frem.

I denne artikel udnævner professor Claus Bryld de to SF-ere Thor Möger Pedersen og Mattias Tesfaye til at have nogle idiotiske holdninger, hvad der er sandt nok.

Bryld skriver:

"....Jeg har kun refereret nogle af Tesfayes 10 bud – der er andre som f.eks. at indvandrere skal rejse hjem, når arbejdsløsheden stiger – men de er tilstrækkelige til at konstatere, at der ikke er tale om noget nyt, men at de 10 teser indskriver sig i en gammel politisk tradition, hvor antiintellektualismen står i centrum....."

----

Ja, men vi andre kan faktisk godt huske, at Brylds Venstresocialister havde præcis dét på programmet:
Ud med fremmedarbejderne. VS strammede det endda til, at fremmedarbejdere - eller gæstearbejdere, som de kaldtes - slet ikke måtte få lov at arbejde i Danmark, fordi de var arbejdsgivernes lakajer, og de var løntrykkere, som gjorde det beskidte arbejde, ingen fine VS-ere ville røre ved. Nu har venstresocialister alligevel altid været for fine til et rigtigt arbejde, de har mestendels været "på projekt" fra universiteterne. Til gengæld har de - ligesom Bryld - aldrig været for fine til at leve af de penge, arbejderne betaler i skat.

Jo, Brylds parti var ligeså racistisk som Glistrup og Preben Møller Hansen.