Carina Christensen: Vi er klar til kamp

Af Kristian Bo Eriksen, 180Grader

Ikke angivet Ikke angivet,

01/02/2011

Af Kristian Bo Eriksen, 180Grader.dk

UGENS VALGBAROMETER: ”Vi har været igennem en svær tid med al for meget fokus på personsager,” siger den nyudnævnte politiske ordfører for Det Konservative Folkeparti, Carina Christensen.

Men for de Konservative gælder det nu om at komme op ad den bakke, de har kæmpet med. Og det mener hun, at partiet kan.

”Heldigvis har vi den helt rigtige politik og en stærk og dygtig folketingsgruppe, som er fuld af kampgejst, optimisme og gå-på-mod. Vi er særdeles godt forberedte til valget - uanset hvornår det kommer.”

Det er først og fremmest den økonomiske politik, der skal trække læsset.

”Vi vil fortælle, hvordan vi vil løse udfordringerne for dansk økonomi på den korte bane: Med afskaffelse af efterlønnen, en ny seniorførtidspension, en SU-reform, nulvækst, m.v. Og vi vil fortælle om vores visioner for fremtidens Danmark: Nemlig et samfund, hvor velfærden målrettes de, der har behov. Hvor vi sikrer gode vilkår for vores virksomheder i form af blandt andet endnu lavere skatter på arbejde og en lavere selskabsskat, så de kan klare sig i den globale konkurrence. Og hvor vi investerer massivt i uddannelse, forskning og innovation, så vi sikrer en solid fremtid for vores børn,” forklarer Carina Christensen, der lover kamp til sTregen.

“Vi vil bruge alle de platforme, der findes, til at komme ud med vores budskaber. I vil møde os konservative i dialog med danskerne på gaderne, i alle landets medier, på Facebook, på Twitter. I vil i det hele taget møde os alle vegne,” siger hun og understreger, at valgkampen i den grad er gået i gang. “Vi star reelt midt i en hård, lang valgkamp," siger Carina, der ikke vil give et egentligt bud på, hvornår valget så kommer: “Det bliver senest til november.” 

Så selv om Carina Christensen har sat valgkampen på fuld damp, og barometeret viser hårdt vejr, lægger hun efter eget udsagn ikke vægt på de aktuelle meningsmålinger.

“Jeg går ikke synderligt meget op i meningsmålinger. Som vi lige har set det i håndbold, så er det ikke så vigtigt, hvem der fører undervejs. Det vigtigste er, hvem der vinder, når kampen fløjtes af. Og vi vil kæmpe, til det sidste valgsted lukker.”

Denne artikel er kommet i stand takket være penge fra 180Graders superbrugere, der har tegnet et abonnement til 39 kr. om måneden. Du kan blive superbruger ved at klikke her.

"Ugens valgbarometer" vender tilbage hver tirsdag frem til valget, hver gang med en ny interviewperson.

Kilde: