BT ophøjer den socialliberale skabsfascist, Margrethe Monika S. Hansen, til martyr.

BT's kvalmende angreb på islamiseringsmodstanderne - der, overordnet set, oftest er islamiseringsmodstandere netop fordi Islam er akut friheds- og ...

Jacques dÃ,

10/08/2011

BT's kvalmende angreb på islamiseringsmodstanderne - der, overordnet set, oftest er islamiseringsmodstandere netop fordi Islam er akut friheds- og fremmedhadende og at uhyggeligt mange tilvandrede muslimer så også er derefter i holdningsgrundlaget grundet ideologiens fascistoide natur og den manglende moderation af den - har taget endu et nyk i absurd retning med denne latterligt tendentiøse artikel:

http://www.bt.dk/udland/dansk-kvinde-holdt-oeje-med-breivik

Lad mig fortælle lidt om denne syge, stærkt personhetzende, smædende og zeniansk fascistiske løgnerske af en internetstrandet socialliberal hvalfisk:

Margrethe Monika S. Hansen er ikke demokrat, men bundhyklerisk skindemokrat og hun er så politisk retarderet, at hun ikke engang selv kan gennemskue når hun, på det principielle plan, kommer med hardcore fascistiske ytringer.


I et indlæg til en artikel på Avisen.dk om Salem marchen i Sverige, begået af den stalinistiske journalist, Rune Eltard Sørensen (ham der overfaldt Fogh i folketinget!) begik hun følgende principielt totalfascistiske bommert i en diskussion med undertegnede:

Margrethe Monika S. Hansen:

[citat]

"vi går da ikke glip af noget når de forbydes, nazier i en by gør ikke ligefrem reklame for byen."

"Uha jeg vil da være den første der helt åbenlyst ville fryde de mig hvis nazi-skallerne fik et forbud .."


"Hvorfor skal vi åbne vores demokrati op for udemokratiske nazister og ekstreme nationalister?"

"Hitler var jo direkte skyld i at sætte hele den vestlige verdens demokratier i brand og berettiger den slags ikke os alle til at hade nazister og deres medløbere?"


[citat slut]

Jeg valgte så at skifte dæmonen ud i mit efterfølgende svar for at understrege princippet og hendes eklatante hykleri som selverklæret "borgerrettighedsforkæmper" og "glødende demokrat" og skrev i retning af:

"Vi går da ikke glip af noget når de forbydes, muhammedanere i en by gør jo ikke ligefrem reklame for byen."

"Uha jeg vil da være den første der helt åbenlyst ville fryde mig hvis kusinejockey´erne fik et forbud .."

"Hvorfor skal vi åbne vores demokrati op for udemokratiske musvin?"

"muslimer er jo direkte skyld i at sætte hele den vestlige verdens demokratier i brand igennem masseindvandring, terror og strategi-demografisk spekulation. For ikke at nævne, at den stigende overvågning og den overlagte komprommittering af frihedsrettighederne er en direkte konsekvens af den islamiske masseindvandring. Berettiger den slags ikke os alle til at hade muslimer og deres medløbere?"

Eller hvad med:

"Vi går da ikke glip af noget når de forbydes, venstreradikale i en by gør ikke ligefrem reklame for byen."

"Uha jeg vil da være den første der helt åbenlyst ville fryde mig hvis de venstreradikale fik et forbud.."

"Hvorfor skal vi åbne vores demokrati op for udemokratiske venstreradikale?"

"Stalin og hans efterkommere var jo direkte skyld i at langt over 100.000.000 anderledes tænkende blev fanget ind og slået ihjel og de røde står også for denne tids strategi-demografiske masseimport af muslimske friheds- og fremmedhadere og berettiger den slags ikke os alle til at hade de venstreradikale og deres islamisk
højreekstremistiske sengekammerater?"

Slut.

Da hun i debatten nu ikke længere kunne forsvare sin position og afvise det principielt fascistiske i hendes egne udtalelser og derfor rodede og ragede rundt i sin dobbeltmoral, fik
Margrethe Monika S. Hansen Avisen.dk - højest sandsyligt Rune Eltard Sørensen selv - til at slette sit eget stærkt politisk selvkompromitterende indlæg i artikeltråden (denne funktion var nemlig ikke tilgængelig for offentlige debattører, så det krævede redaktionel indgriben!)

Læg mærke til, at vi andre ikke må kritisere og/eller dæmonisere hele grupper af mennesker, men
Margrethe Monika S. Hansen selv må gerne og endda jage dem med statsapparatet! Der er med andre ord ikke nogen "borgerretskamp" for folk hun ikke selv bryder sig om. Det er typisk selvretfærdig socialliberal zeniansk fascisme; nærmest et skoleeksempel på DRV's kraftige skabstotalitaristiske og narcissistisk selvretfærdige tendenser.

DRV-ekstremisternes logik er: "Det er ikke fascisme, når bare det er mine meninger der udgør grundlaget!" Det er narcissismens logik. Dobbeltmoral er dobbelt så godt og hykleriet er som altid kun den rettro´s privilegie.

Resterne af Salem tråden:

http://avisen.dk/krig-i-svensk-provinsby-efter-nazi-march_4188.aspx

Meget mening giver den jo ikke længere...

Sikke en heltinde BT har fundet sig.

Kilde: