Brussel er ikke EU's hjerte. Brussel er EU's binde gale diktatoriske hoved central

Brussel og EU har ikke noget hjerte

Isabella Balkert,

24/03/2016

Brussel og EU har ikke noget hjerte. Brussel er det sted man har valgt til at tromme alle EU landenes ledere sammen, så de kan få læst, påskrevet og dikteret, hvordan de skal håndtere deres lande, love, forbud og forordninger.


Tyskland og Merkel dikterer hvad Danmarks og resten af Europas ledere skal, som f.eks. at afvikle velfærd, tage imod østeuropæisk arbejdskraft og tvinge flygtninge i arbejde, selvom det medfører løndumping.


Juncker, Merkel og Kommissionen kan skalte og valte med hele Europa efter forgodtbefindende og de enkelte lande kan og må ikke gå op imod EU's love, selvom EU's love ikke gavner, men skader EU's borgere.


Man har for eksempel hverken lov til at forbyde de grundvandsforurenende pesticider, der slår de flittige små bestøvere ihjel, hormonforstyrrende stoffer i sutter og børns legetøj eller GMO ingrediencer i drikke og fødevarer.

  

Brussel er ikke EU's hjerte. Brussel er EU's binde gale diktatoriske hoved central. Og de styrende kræfter i Brussel og EU er storkapitalens lobbyister eller lakajer, der overtaler eller bestikker EU til at lovgive, så det passer storkapitalen bedst.

Brussel er stedet hvor man ikke vil lytte til Europas befolkninger. Stedet hvor EU's udenrigsminister Mogherini, kæmper for at Islam også hører hjemme i Europa.
 

Bombesprængningerne i Brussel, fortæller med al tydelighed, at de muslimske borgere som helhed, ikke er taknemmelige for at Europa har taget imod så mange muslimske flygtninge, og terroren viser med alle former for tydelighed, at yderliggående kræfter i Islam hader EU og Europa - Og at de vil gøre alt for at ændre EU og Europa til noget nær det samme kalifat styre, som muslimer tidligere og nu, påstår de er flygtet fra.

 

Terroren viser også, hvad de yderliggående muslimer føler for EU og Europa, og at Islamistiske Imamer, der har fået stats og kommunal støtte, til indoktrinering af af de af vores medborgere, vores tåbelige politikere, på trods af al fornuft, har anbragt i Ghettoer og i parallelsamfund.


Hvad der er skræmmende, er at den største gruppe herboende muslimer, faktisk bakker op om forskelsbehandling af mænd og kvinder, og den krig, Islams krigere har startet i Europa.


Og hvem kan vi takke for den uhæmmede folkevandring mod Europa? Det kan vi takke EU for.
Med de urimelige samhandelsforhold EU har budt tredje verden, har EU fortsat tidligere kolonimagters udplyndring og udnyttelse af tredje verden og mellemøsten.

 
Den uforstand der har præget Europa, væltede Shagen af Iran, og banede vejen for Khomeni, der sad som flygtning i Frankrig, og trak i trådene til det studenter oprør, han manipulerede til at styrte Shagen og det Europa venlige styre, til fordel for et Islamisktisk Kalifat.


På trods af den lektie - Har Merkell og Europas ledere ladet sig trække rundt i næsen af Erdogan, der allerede har afviklet Atatürks demokratiske Tyrkiet, påbudt tørklæder til kvinder, forbudt YouTube og Twitter og sat den frie presse i fængsel, til fordel for en Erdogan styret presse, der ubetinget hylder Erdogan, og endnu et Islamisk Kalifat.


Brussel er ikke Europas hjerte. Brussel er en pestbyld af forskruede holdninger og gale mennesker, der ikke har forstået lektierne fra verdenshistorien, hvorfor de af al magt, forsøger at repetere så mange af Europas fejltagelser som overhovedet muligt.


Om man i EU er så kynisk, at man har iværksat dette helvede, for at have undskyldningen for at iværksætte en decideret overvåget politistat - Eller om man bare ikke har fattet en brik af det hele, det er svært at fastslå - Men det mellemøsten EU lukkede øjenene for, det kan EU ikke længere vægre os imod og Schengen giver fri adgang for terrorister der vil til Europa. Alle kan med foden i EU, rejse uden forhindringer, fra det ene land til det andet og fra den ene terrorcelle til den anden - Godt hjulpet på vej af venlige mennesker, der stiller deres biler til rådighed for transporten.


Og de ved meget nøjagtigt, hvor de vil hen, de fleste migranter. Mange af dem har familie eller venner i det ene eller det andet land og nogen har bare drømmen om gratis hus, bil og månedlige udbetalinger.


Andre har søgt til de ISIS grupper der bor sammen i lejligheder i storbyer som Paris og Brussel - De søger ikke hjælp i asylcentre, de har et sted at være og ISIS betaler huslejen.
 

ISIS trussel om at man ville sende flere ISIS krigere til Europa, fik ikke EU til at påbyde en øjeblikkelig retablering af alle grænser og grænsekontrol, hvor man bare så meget som undrede sig over, hvorfor så mange unge mænd i grupper, søgte til EU. Man konstaterede bare at det var sådan.


Det tragikomiske er at, Merkel, der i en antiracistisk gestus, inviterede alle fra mellemøsten, til Europa, nu oplever konsekvensen af denne uigennemtænkte indbydelse. Europas borgere har fået nok. EU modstandspartierne skyder op som paddehatte over hele EU, og de kommende valg vil vise, at de partier der har talt imod uhæmmet indvandring altid, de får så mange stemmer, at de givetvis, vil kunne forlange folkeafstemninger om EU, få et Nej til EU.

http://www.ft.com/intl/cms/s/0/ad9d150c-f052-11e5-a609-e9f2438ee05b.html#axzz43lKWsNpb

Kilde: