Brunt Bavl.

Danmarks Såkaldte Naturfredningsforening er - ligesom så mange andre af den slags organisationer - bare varmrestuer og klubber for afdankede, udue...

_slettet_bruger_64 Ikke angivet,

07/11/2011

Danmarks Såkaldte Naturfredningsforening er - ligesom så mange andre af den slags organisationer - bare varmrestuer og klubber for afdankede, uduelige socialister. Denne forenings Christian Bundgård tror, han skal tvinge det arbejdende folk til at køre med tog på arbejde, og han tror, foreningens opgave er at blande sig i tilrettelæggelsen af godstransport og en lang række andre besynderlige forslag som batteridrevne godstog, boret jernbanetunnel uden plads til de bilister, der skal betale monstrummet under Kattegat, 50% af al elektricitet skulle kunne komme fra vindmøller om 9 år. osv., osv. Hele det socialistiske reaktionære katalog af fordyrende og forringende betonstalinistiske tvangstanker, som vil sætte samtlige danske erhvervsvirksomheder i stå, hvis de skulle basere sig på DSBs vareleverancer. 

"....En ny motorvej vil ikke blot pløje igennem naturskønne områder, men også tiltrække ny bilkørsel og fremme CO2-udledning....."

Sjovt nok, tror manden ikke, tilplastringen af landet med jernbaneskinner vil gøre det samme?

Hvis Folketinget fører hans ideer ud i livet, betyder det økonomisk selvmord for Danmark, og vi havner på Albaniens niveau, og det er jo også stalinisternes hedeste drømme.