’Brodne kar’

Er EU's elite – med EU-kommissionsformanden,  kammerat José Manuel Barroso i spidsen - kvalificeret til den enorme magt – dvs

Ursula Overgaard,

24/01/2013

Er EU's elite – med EU-kommissionsformanden,  kammerat José Manuel Barroso i spidsen - kvalificeret til den enorme magt – dvs. at styre Europas økonomi, når EU-eliten ikke kan styre egne budgetter?

For 18ende år kunne den Europæiske Revisionsret ikke godkende EU's regnskaber og de underliggende transaktioners rigtighed.

Et bureaukrati af kafkaske proportioner, en omfattende bestikkelsespolitik og sminkede tal er et naturligt led i FOR MANGE LANDES kultur. Bankernes lidt for fantasifuld forretningsmoral. Omfattende korruptionsskandaler blandt elitens ministre og embedsmænd, der misbruger deres stilling for at fremme egne interesser, er ikke en enlig svale.

Er dette EU-system, der ikke kan holde styr på sine egne pengesager, kvalificeret til at kontrollere økonomi og finans i EU/eurolandene? - De danske politikere bør være særdeles forsigtige med at overdrage magten over økonomi og finans til Bruxelles?

EU's ledere repræsenterer totalitære tendenser - endog marxisme. - EU-Rådspræsident Herman Van Rompuy advarer imod en »demokratisering« af EU ( EPN)

EU-Kommissionens formand, kammerat José Manuel Barrosos politiske aktivitet begyndte i 1970erne hvor han var en af ​​lederne af den underjordiske maoistiske PCTP / MRPP - Portuguese Workers' Communist Party/Reorganized Movement of the Party of the Proletariat - (Kilde: José Manuel Barroso, Wikipedia, the free encyclopedia)

Ak ja, nu igen! - Igen har jeg trådt i de mange "moralske jordbærbede. Men: Vigtigere end lovgivning og al strategi er den egenskab at kunne gennemskue et net af løgne og illusioner.

Kilde: