Britta Mogensen: Det er Gaza, der angriber, alligevel bliver de gjort til ofre

1984grader NEJ TAK,

21/11/2012

...

Israel bliver bedt om at vise mådehold

Nu er de palæstinensiske angreb så voldsomme, at også FN, EU og Frankrig fordømmer Hamas’ raket-affyringer.Dog opfordres Israel til at vise mådehold. Mådehold i sit forsvar?

Mådehold, når man angribes af en fjende og civilbefolkningen må leve i beskyttelsesrum? En vanvittig tanke. Den eneste måde at stoppe angrebene på er at sørge for, at fjenden ikke har så meget som en slangebøsse tilbage at angribe med. Det er formentlig dét, de fleste andre lande, der bliver angrebet, ville gøre. Også USA.

USA og Villy Søvndal

Så selv Obama, der ikke rigtigt har vidst, hvilket ben han skulle stå på, mener nu, at Israel har ret til at forsvare sig, når Hamas angriber fra Gaza.

Det er vores udenrigsminister bestemt ikke enig i. Han mener tværtimod, at Obama skal lægge pres på Israel, så landet holder op med at forsvare sig mod den daglige raketregn, der afsendes fra Hamas i Gaza langt ind i Israel mod den israelske civilbefolkning.

Mens flere og flere altså langt om længe har set lyset og er blevet klar over, hvem aggressorerne er, er det tydeligt, at det ikke er gået op for vores udenrigsminister.

Han står last og brast med islamisten Fathi el-Abed.