Breivik & Stop Islamiseringen af Danmark (SIAD)

Fantastisk skrevet af Anders Gravers (SIAD) http://www

Ikke angivet Ikke angivet,

24/08/2011

Fantastisk skrevet af Anders Gravers (SIAD)

http://www.facebook.com/groups/stopislamiseringenafdanmark/doc/10150262778606126/

Breiviks sygelige og utilgivelige terrorhandling skal ikke få lov til at stoppe den fuldt ud 

 berettigede og vigtige islamkritik og kritik af islam i vores lande. Det er netop fordi islam har påvirket vores samfund så demonstrativt og efterhånden spiller så stor en rolle og at islamkritikken/islamkritikkerne konstant forsøges latterliggjort – at denne tragiske handling kunne ske.

Vi skal fortsat blive ved med at råbe op om islams uvæsen og oplyse om hvad islam står for af tvang, vold, ufrihed og forskelsbehandling af mænd og kvinder. Jo mere vi råber op og får folk til at vågne til realiteterne des mere kan vi være med til at undgå at folk som Breivik bliver så desperate over politikernes fuldstændig ignorante opførsel overfor de klokkeklare fakta om islam, at de går ud og udøver terror som vi lige har set.

Vi skal konstant og vedholdende blive ved med at smide fakta om islam i hovedet på politikerne og engagere os politisk for at få vendt denne selvmorderiske udvikling for vores lande. Vi må ikke af angst for at blive sat i bås med folk som Breivik (af bla. radigale tosser som Shansen) tie og krybe i skjul for derved giver vi indirekte disse gale tosser medhold i deres vanvittige sammenligninger. Denne forfærdelige terrorhandling skal få os til at blive endda mere vedholdende i vores arbejde for et stadigt frit, demokratisk, trygt samfund som vore børn og børnebørn trygt kan vokse op i.

Vi skal have vendt den gale udvikling hvor vores døtre og søstre efterhånden er blevet bange for at gå alene ude om aftenen. De skal fortsat kunne gå som frie mennesker i vores samfund, på lige fod med alle andre uden at frygte at skulle blive overfaldet og voldtaget af umennesker med et totalt forkvaklet syn på kvindekønnet som er blevet overleveret generation efter generation. Danmark har kæmpet for kvinder og mænds ligeret igennem de sidste 100 år og vi kan bryste sig af at være et af de første lande hvor kvinder fik almindelig valgret og at være det land i verden som fik den første kvindelige minister tilbage i 1924.

Vi skal ikke blive bange for “tonen i debatten”. Vi har stadig vore ytringsfrihed som vi skal bruge fuldt ud. Og vi har stadig vores domstol hvor man kan blive straffet for injurierende og æreskrænkende udtalelser. Dette fungerer fint. (Her taler jeg ikke om §266b som bør fjernes). Vi skal blive ved med at kalde en spade for en spade og den såkaldte profet for en pædofil landevejsrøver for det var hvad han var, hvis man ellers gider at læse de forskellige islamiske værker og læse om den såkaldte profets liv og levned.

Det er ikke “tonen i debatten” der er farlig. Det er ikke denne tone der udløste at galningen Breivik udførte sin terrorhandling. Det er netop de politisk korrektes ignorering af islamkritikere og ignorering af de facts om islam som gang på gang bliver smidt i hovedet på dem, der er farlig. Det er forsøget på at tie islamkritikken ihjel og det er forsøget på at latterliggøre eller at ekstremisere de mennesker som kæmper for deres land og for deres børn og børnebørns fremtid, der er farlig. Det er denne undertrykkelse der kan være med til at få personer som Breivik til at miste besindelsen og gå amok. Dette må ikke ske igen.

Lad os sammen fortsætte vores arbejde for Danmark og resten af Europa og lad os gøre det endda endnu mere ihærdigt. Åbn øjnene på mennesker i din nærhed, få dem til at indse hvad islam består af og hvilken fatal indflydelse den har på vores land. Råb dine politikere op og bliv ved, selv om du føler at de ligefrem har besluttet ikke at ville høre efter. På et eller andet tidspunkt skal det nok lykkes.

Vi må ikke give op af angst for at blive sat i bås, for vi ved hvad vi snakker om og dem der forsvarer islam ved enten ikke hvad de snakker om eller også er de parate til at konvertere. Ingen af delene kan vi tage seriøst. Vi har et land at kæmpe for og vi har en forpligtelse til at overlade dette land til vores børn og børnebørn i den stand vi selv modtog det, nemlig med tryghed, frihed og lighed.

Vi lover at vi aldrig vil overgive Danmark til islams tilhængere – aldrig!

-- 

Best regards

Anders Gravers

Leader of SIOE

Leader of SIAD

+45 96771784

[email protected]

Kilde: