Borgmester=evnesvag?

Det er uhyggeligt, at så ukyndige mennesker er sat til at stå i spidsen for verdens største og værste organisationer: Danske kommuner

_slettet_bruger_64 Ikke angivet,

27/10/2010

Det er uhyggeligt, at så ukyndige mennesker er sat til at stå i spidsen for verdens største og værste organisationer: Danske kommuner. Siden 1913 har man i Ålborg været klar over, at når man brandbeskatter noget, køber fok mindre af det, hvadenten det er arbejdstimer eller snaps. Her i landet har borgmestrene siden 2. Verdenskrig kun haft én tanke i hovedet: at røve endnu mere fra sagesløse, flittige mennesker i de private virksomheder, som jo alene skaber de økonomiske værdier, vi alle lever af. Borgmestrenes uforstand udtrykker de ved at være ”i chok”, at have ”den værste morgen i mit liv” osv.    

  

Nej, borgmester Vestergaard, dine værste morgener er de 7.300 forudgående morgener, hvor du kun har pønset på at stjæle endnu mere fra virksomhederne og fra deres ansatte.    

At Vestas lukker virksomheder i Danmark er en sund reaktion i tide på en syg og pervers udplyndring af civilbefolkningen.    

 Vh Abel.