Borgerlige medier

Igen ser vi hvordan borgerlige medier styrer mediebilledet i landet

bd Ikke angivet,

01/06/2010

Igen ser vi hvordan borgerlige medier styrer mediebilledet i landet.

1. Man viderebringer totalt ukritisk Israels version af en sag, allerede inden man reelt ved hvad der skete.

2. En morgenvært står på Danmarks udgave af Fox News, Tv2 og nedgør Ole Sohn.. Hendes egen mening kan hun have, men hun har at have den i privaten, og ikke når hun skal spørge en politisk kommentator om, hvilken ministerpost han eventuelt kan få! Men Pia K.´s løgne "Vi vil under ingen omstændigheder forkorte dagpengeperioden)" nedgør hun måske også? Og Pia, Skaarups indsamling af penge til hellige muslimske krigere i Afghanistan  for 20 år siden, skal måske også på tapetet.. Og at Løkke ridende på hest med en kalashnikoff afleverede pengene?

3. Man angriber LO fordi de i en annonce har anvendt en person der selv har sagt sit job op, for at flytte til den anden ende af landet, ned til sin kæreste.
Siden hvornår må man ikke etablere sig eller flytte i dette land? Jeg vidste da godt at man ikke må forelske sig i den man nu forelsker sig i, hvis personen er udlænding og man er under 24 år, men..

Iøvrigt ved vi reelt ikke hvorfor folk siger deres job op - nogle pga. stress og andre pga. mobning - men mobbeofre der selv siger deres job op, havde borgerlige medier sikkert også kaldt useriøse..

Og om pigens kæreste er højt på strå i HK er vel ikke noget problem - derfor kan man vel godt have en mening? Eller man må måske heller ikek gå ind i politik, hvis ens kæreste er på en toppsost i en fagforening? 

Er der nogen der i 10 år har løjet og bedraget, så er det vko - og nu kæfter de op?! 

Kilde: