Borgen - Radikal propaganda ala Nordkorea

Borgen er lige så tommetyk propaganda i dansk sammenhæng, som Nordkoreas fladpandede propaganda

kongkret Ikke angivet,

06/01/2013

Borgen er lige så tommetyk propaganda i dansk sammenhæng, som Nordkoreas fladpandede propaganda.


Der er ingen sammensatte personer, kun eendimensionelle karikaturer. De gode - de Radikale typer - er så gode, at det er til at kaste op over og de onde - de borgerlige typer og gyyyyys, DF typerne - mangler bare lige hugtænderne. Mon ikke en stor del af befolkningen har den modsatte opfattelse af god versus ond, så her lukker dette propaganda-projekt sig om sig selv i navleskueri og selvforherligelse på en vammel måde.

En regnorm kan regne resten af plottet ud nu. Den overmenneskeligt gode Radikale politiker Birgitte Nyborg og den overmenneskeligt gode DR-journalist Katrine Fønsmark skal så meget ondt igennem fra de indvandringsfjendske DF-typer, men så vinder de hele lortet til sidst med deres nye "midterparti". Halleluja!! Det eneste sjove er, at Soc.dem. ignoreres totalt som i den virkelige verden.


Denne fladpandede propaganda er spild af penge, spild af borgernes tid og spild af gode muligheder. Men DR har naturligvis en mission, at opdrage den danske befolkning til det Radikale nationale selvmordsprojekt med fri indvandring og her fyres den store kanon af.

Danske indfødte og dansk kultur skal ned med nakken og det kan kun gå for langsomt for indvandringslobbyen. Borgen er en fin lille propaganda-folder for det projekt. Gad vidst om indvandringsindustrien har bestilt Borgen eller de "uafhængige kunstnere" selv stiller sig i åbne-grænser-lobbyens politiske tjeneste?

DR er en ræve-rød-rotte-rede og det, der er værre, nemlig en ræve-Radikal-rotte-rede, og det hamrer de ind med syvtommer-søm med Borgen. DR præsenterer Borgen som et projekt for "hele Danmark", nærmest det nye Matador. DR's frækhed er grænseløs.


Velbekomme til den sagesløse danske befolkning, der ikke er Radikale kernevælgere.

Kilde: