Boligpakken er død trods Thornings løfter om det modsatte

Allerede inden forhandlingerne om et regeringsgrundlag var kommet rigtigt igang, optrådte Helle Thorning med løfter og garantier om at boligpakken ...

Christian Melgaard,

02/10/2011

Allerede inden forhandlingerne om et regeringsgrundlag var kommet rigtigt igang, optrådte Helle Thorning med løfter og garantier om at boligpakken og betalingsringen ville blive gennemført.

Det vakte forundring dengang, og det viser sig da også, at det var endnu et udslag af hendes manglende rutine og politiske tæft. Boligpakken er med stor sikkerhed taget af bordet.

Vi kan formentlig lige så godt vænne os til det - man kan ikke regne med hvad der er blevet sagt i valgkampen, specielt ikke fra Helle Thornings side. Hun har vist en helt usædvanlig vilje til at lyve om snart sagt ethvert forhold: Hun lyver stort og hun lyver konsekvent.

- Hun har gennem hele valgkampen løjet bevidst om VK-regeringens politik, også langt mere konsekvent end man normalt ser det i valgkampe - en lang række faktacheck har afsløret det.

- Hun har løjet om sine egne og mandens skatteforhold - igen og igen.

- Hun har løjet om sit kendskab til Henrik Sass Larsens forhold, som hun angiveligt har haft kendskab til siden før valget.

- Hun har løjet om den politik der kan/skal føres.

Der er kun en ting at sige til det - må hendes tid i statsministeriet bl9ive kort.