Bliv gammel! eller helt til grin ?

Bliv gammel!- eller helt til grin ?Menneskers levealder er stigende,takket være sundhedsvæsnets gode råd,og bedre og bedre behandlingsmetoder

John Christiansen,

23/10/2011

Bliv gammel!
- eller helt til grin ?
Menneskers levealder er stigende,
takket være sundhedsvæsnets gode råd,
og bedre og bedre behandlingsmetoder.Dette herlige væsen som styres af -organisationen WHO - har forsket om og dygtiggjort sig i behandling af sygdomme som førhen tog livet af folk meget tidligere end i dag. Nu er det ikke mere en sensation at blive 100 år. Der kommer ikke telegram og en pose kaffe med hilsen fra kongen til den som opnår denne herlige alder. De tider er forbi, det ville bliver en alt for stor belastning for de forskellige regenter med alle de telegrammer og uddeling af kaffeposer. Og også alt for dyrt. I dag må folk nøjes med poserne de får under øjnene i takt med den stigende alder. Men på et eller andet tidspunkt får WHO nok også bugt med dem så hele menneskeheden bliver rynkefri, ligner Supermand - uanset deres køn - og så ens, at man ikke kan skelne dem fra hinanden. Til stor glæde for alle ligeretsforkæmperne.

Der er simpelthen ingen grænser for hvad forskning og gode råd kan udrette af mirakler.


Det ender såmænd med at mennesker bliver udødelige og umulige at se forskel på!


Hvorefter man kan nedlægge kirkegårde, lukke alle bedemændsbutikkerne - ligkistesnedkerne og de der binder kranse og buketter og bistår med andre ting ved begravelseshøjtideligheder må finde på noget andet at lave. Måske kunne de i stedet få arbejde på det enorme antal plejehjem vi alle sammen alligevel vil havne på. I hvert fald i overgangsperioden til målet er nået.

Det er fremtidsperspektiver der virkelig vil noget!

 

Læs fortsættlsen her

Kilde: