Bland dig uden om, tak!

Enhedslisten og nu også socialdemokraternes Trine Bramsen, synes det er rigtig skidt at der bliver brudt ind i så mange danske hjem

_slettet_bruger_560 Ikke angivet,

13/10/2015

Enhedslisten og nu også socialdemokraternes Trine Bramsen, synes det er rigtig skidt at der bliver brudt ind i så mange danske hjem. Med mindre man er indbrudstyv, så er der næppe noget kontroversielt i det synspunkt.

Men én ting er at man sikrer sit eget hjem og anbefaler andre at gøre det samme, en anden er at lovgive omkring det.

Vil det sige at jeg nu er en forbryder hvis jeg glemmer at låse mine vinduer? Er jeg en forbryder hvis jeg bare ikke gider? Det må i sidste ende være en diskussion jeg må tage med mit forsikringsselskab. Ikke med Enhedslisten eller Trine Bramsen. Det skal de overhovedet ikke blande sig i.

Det er en uskik at politikere ser det som deres opgave at detailstyre mit liv og mine valg. Trine Bramsen sagde, frit efter hukommelsen, 'lovgivning skal tvinge danskerne til at tage de rigtige valg'. Den form for arrogance der ligger bag sådan en udtalelse er forstemmende. 

Jeg så hellere at man tog initiativ til at rådgive danskerne om hvordan de kan beskytte sig mod staten. Den er dog den største tyveknægt af dem alle.


Jeg har ikke noget link, da jeg blot så det på TV2-news. Men mon ikke de har historien på deres hjemmeside, hvis man skulle være interesseret.

Kilde: