Blå side - LÆG EN STRATEGI - og tag jer så sammen og SAMARBEJD - om at vinde valget !

Sohn og Søvndal - hos dronningen - i ministerbiler !  For første gang i danmarkshistorien - er der en reel risiko for at 'Den YDERSTE Venstrefløj' ...

Ikke angivet Ikke angivet,

11/02/2011

Sohn og Søvndal - hos dronningen - i ministerbiler !  For første gang i danmarkshistorien - er der en reel risiko for at 'Den YDERSTE Venstrefløj' - kommer i regering i Danmark. Det er aldrig sket før.

Ole Sohn er tidligere formand for Kommunisterne i Danmark - og hyldede lederne i Østblokken (fra hvem han modtog mere end 5.000.000 kr.  - som aldrig er opgivet til skat - eller redegjort for nogen steder.

Søvndal er formand for Socialistisk Folkeparti - som indtil de 'besluttede at skrue ned for de socialistiske ligheds idealer var helt ude på den yderste venstrefløj - med idealer som: " Hvorfor udvikle flere bilmærker - når vi alle sammen kan være 'HELT LIGE' i en fin 'socialist bil' som en rygende Trabant - på totakts benzin.

Havde det været for 10 eller 20 år siden, ville de fleste knibe sig i armen (sover jeg) - hvis nogen havde påstået at sådanne personager skulle ende på topposter i en dansk regering, men ikke desto mindre, er det lige nu uhyggeligt tæt på at blive virkelighed.

Den anden dag var der en rubrik - som beskrev 'rædslen' for det kommende valg, og kan kun sige, at farerne for det gamle kongerige, ikke i nyere tid har været større - end lige nu - ved udsigten til en reelt' næsten kommunistisk indstillet regering - i sin basale opfattelse af virkeligheden.  

Sagde for et år siden - at Lene Espersen - hvis hun ikke trak sig hurtigt - ville forårsage et katastrofe for det Danmark vi kender i dag - og er idag ulykkelig over at få ret.

Kan kun sige: ”Alle gode blå kræfter - må mobilisere med alt hvad det overhovedet er muligt at stampe op af jorden af kræfter" ! 

Få for pokker lagt en fælles strategi - frem for at skændes.  Og brug så alle kræfter - på at frelse vort lille land for udsigten til at skulle leve 'tæt på' som man gjorde det bag Jerntæppet - før murens fald i 1990. 

I Ægypten kæmper lige nu millioner af mennesker for friheden (Liberty) - og retten til at leve 'UDEN STATSLIG kontrol og overvågning’ - i Danmark går vi den stik modsatte vej - og er på vej til at indføre MERE stat - og mere TVUNGEN socialistisk lighed og overvågning af skatteopkrævere og lighedsprofeter. 

Helt basalt har alle socialistiske systemer - Uden Undtagelse - spillet fallit i forhold til konkurrenceevne og positiv økonomisk udvikling. Hvad er det der får den danske befolkning til at mene at Sohn og Søvndals socialistiske model - skulle være historiens første undtagelse fra reglen om at socialismen, 'rent historisk' kun fremmer korruption og nepotisme, er svært at forstå.

Kilde: