Blå blok dummer sig deværre igen. Eller gør de?

Blå blok burde lave dette forlig: (Men de er for dumme til, at gøre det, og derfor vinder rød blok næste gang

_slettet_bruger_15785 Ikke angivet,

25/06/2015

Blå blok burde lave dette forlig: (Men de er for dumme til, at gøre det, og derfor vinder rød blok næste gang.)

DF får den grænsekontrol som et stort flertal af befolkningen ønsker. Desuden bør asyllovgivningen ændres så det kun er mennekser der er på flugt i Danmarks nabolande der kan søge om asyl. Ikke velfærd og velstandsspekulanter fra fjerne lande. DF får også flere serviceansatte i den offentlige sektor. DF får en dagpengereform med lidt flere penge. Ikke mange.

LA og KF får minusvækst med flere serviceansatte i den offentlige sektor. En lang række unødvendige Røde og RødRadigale statslige Pamperinstitutioner der i de seneste årtier er blevet oprettet på grund af kammerateri og nepotisme bliver lukket. Hurtigt! Alt i alt skal der nedlægges mindst 125.000 administrative "arbejdspladser" i den sammenspiste danske pamperstat. Nogle af dem i kommunerne.

V, KF og LA får afskaffelsen af topskatten, og sænkning af bilafgifterne, og et større jobfradrag.

25.000 - 35.000 flere serviceansatte så som Sygeplejesker, Sosu-assistenter, Hjemmehjælpere, Fængselsbetjente, Politibetjente, Efterforskere og Toldere. Jeg foreslår ca. 12.000 flere Politietjente, Efterforskere, Fænselsbetjente og Toldere.

Mindst 125.000 færre bureaukrater og eksperter der i dag får høje lønninger uden, at de laver noget der gavner borgerne. Man kunne starte med, at lukke økonomiministeriet da det er et af mange overfødighedshorn der sagtens kan undværes. Det blev op rettet af Nyrup og Jelved på grund af, at der var nogle der skulle belønnes med lukrative stillinger på skatteborgernes regning.

Sagde Anders Fogh Rasmussen ikke, at NU skulle det være slut med alt det kammerateri? Hvorfor efterlod det såkaldte borgerlige flertal VKO så et hav af RødRadigale Ministerier, Styrelser, Råd, Nævn, Institutter, Centre osv til den RØD blok?

De såkaldte borgerlige partier i den såkaldte blå blok skal nok lade være med, at lytte til os der vil have minusvæks med flere serviceansatte, og STOP for masseindvandringen fra islamiske lande. Dermed skal de nok lade være med, at lave dette forlig, og derfor får de forfærdelige tæsk næste gang  Mette Frederiksen kan glæde sig over de såkaldte borgerlige partiers dumheder. Hun får statsministerposten foræret af "blå" blok. Ligesom Helle Thorning Smith.

Til blå blok. Jeg er ikke i tvivl om, at I ikke læser dette. Lidt synd, at Løkke, Tulle, Anders, og Pape ikke kan se, at de alle kan få stort set alt hvad de vil, men, de elsker Rød Blok desværre også den enorme opblæste danske akademiker og DJØF stat. Mon de nogensinde opdager hvorfor der er så mange blå vælgere (rige svin) der udvandrer fra Danmarkstan?

Kilde: