Bjørn Lomborg bortcensureres

I den permanente valgkamp siden 2001 har de røde partier nidkært vogtet over, om den borgerlige regering rørte nogen af deres tilskuds-yndlinge

kongkret Ikke angivet,

03/11/2011

I den permanente valgkamp siden 2001 har de røde partier nidkært vogtet over, om den borgerlige regering rørte nogen af deres tilskuds-yndlinge. I debatten, eller fråden er måske et bedre ord, omkring smagsdommerne i sin tid rejste venstrefløjen et ramaskrig, når nogen af deres hassan'er blev berørt og de strøede om sig med beskyldninger om censur og ensretning.

Hvis ikke elimineringen af Bjørn Lomborg er censur og ensretning - hvad er det så? Der er en myriade af politisk korrekte og rødt eftersnakkende institutioner og råd. Den eneste, der adskiller sig fra mængden og dermed leverer et skær af diversitet, er Copenhagen Consensus Center. Centeret er langt mere debatskabende end resten af vanetænkningsinstitutionerne lagt sammen! Men hvis der er noget venstreorienterede politikere hader, så er det debat; de vil kun have jubel om de røde paroler.

Bjørn Lomborg er en torn i øjet på den politisk religiøse venstrefløj. De benytter naturligvis det eneste redskab de traditionelt kender - censur! Kunne den samme venstrefløj så bare have stukket piben ind, da ... ikke vinden, men blot et lille pust ... blæste den anden vej, så havde de måske haft et moralsk figenblad.

Kilde: