Bitter Blog: Kald det nu bare Det Røde Råd

Om Det Etiske Råds røde bestemmesyge, senest i forbindelse med anbefalingen om afgifter på oksekød: Jeps, vi 5,5 millioner danskere ud af knap 7 ...

Bob Glitter,

27/04/2016

Om Det Etiske Råds røde bestemmesyge, senest i forbindelse med anbefalingen om afgifter på oksekød:

Jeps, vi 5,5 millioner danskere ud af knap 7 milliarder mennesker på planeten, altså ikke engang en promille af verdensbefolkningen, skal pålægges endnu flere afgifter på baggrund af relgiiøse overbevisninger om, hvordan planeten har det. Jeps, relgiiøse, eller skulle jeg sige politiske, for alt det her møg udspringer af socialismen. Socialismen har altid hadet den vestlige succes, dens vækst og teknologiske udvikling og dens forbrug. 

...

Som en savlende mongol ... nej, langt værre, som et beregnende, ondskabsfuldt barn, der morer sig over myrernes panik, når det stikker pinden i tuen, sidder [Charlotte Sachs Bostrup] fandeme og griner over folks frustration over bedrevidende, arrogante røvhuller som hende, der ved magt vil presse egen livsstil ned over andre. Åh ja, og så nævner hun lige stegt flæsk, selvom emnet er oksekød, fordi det i et subtilt knæfald for muilsmer er blevet lavsocialt og sådan lidt dumt at spise svinekød. Hvad bilder sådan en kælling sig egentlig ind? Og hvad helvede kan vi bruge disse scenetramperes latterlige, politiske holdninger til? Intet. Intet. De kan ikke engang leve af deres tåbelige kunst uden massiv, tvangsinddreven støtte fra skatteborgerne.