Bill Gates: Brug vaccine til at reducere befolkningen

Grundlæggeren af Microsoft, Bill Gates, fortalte ved en nylig TED konference, en organisation der er sponseret af en af de største udledere af gift...

_slettet_bruger_2615 Ikke angivet,

14/11/2010

Grundlæggeren af Microsoft, Bill Gates, fortalte ved en nylig TED konference, en organisation der er sponseret af en af de største udledere af giftigt affald på planeten, at vaccine behøves for at reducere verdensbefolkningen for at løse problemet med global opvarmning og sænkning af CO2 udledning.

Erklærende at den globale befolkning nærmede sig 9 milliarder, sagde Gates: "Hvis vi er rigtigt dygtige med den nye vaccine, sundhedspleje, reproduktive sundheds tjenester (abort), kunne vi sænke den med måske 10 til 15 procent".

Præcis hvordan den globale befolknins sundhedspleje og vacciner, der angiveligt skulle redde liv, ville føre til en sænkning i den globale befolkning, er et oxymoron, med mindre Gates refererer til vacciner, der steriliserer folk, hvilket er præcis den samme metode advokeret for i rådgiver for Det Hvide Hus John P. Holdren´s lærebog Ecoscience fra 1977, der kalder på et diktatorisk "planetært regime" for gennem alle slags undertrykkende teknikker at håndhæve overdrevne tiltag i reduktionen af befolkningen, inklusive sterilisering.