Betinget fængsel for falsk voldtægtsanklage mod Fissan

Et besøg i et sommerhus i forbindelse med optagelserne til Kanal 5's realityserie 'Kongerne på Rømø' har nu fået alvorlige konsekvenser for en 19-...

Per T,

15. februar 2013

Et besøg i et sommerhus i forbindelse med optagelserne til Kanal 5's realityserie 'Kongerne på Rømø' har nu fået alvorlige konsekvenser for en 19-årig pige fra Kolding.

Hun er blevet idømt 20 dages betinget fængsel samt 30 timers samfundstjeneste, efter hun sidste sommer anmeldte reality-deltageren Jesper Schumann, også kaldt 'Fissan', for voldtægt. Det skriver JydskeVestkysten.

Okay, søster. Du møder en fyr kendt fra sex i reality-tv med kælenavnet "fissan" og går med ham hjem i en brandert hvorefter I boller. Iført trådløs mikrofon, under overværelse af flere "realitystjerner" og adskillige kameraer. Og så kalder du det voldtægt? Hvor naiv har man lov at være? Tror du man bliver kaldt "fissan" fordi man er god til ludo?

Hvis "fissan" var blevet dømt havde han typisk fået et par år i brummen...du slipper med 20 dage betinget?

Hvor er retfærdigheden? Burde man ikke - uanset pigens mentale kapacitet - forvente at en falsk anklage for en forbrydelse med 8 års strafferamme burde give en ubetinget straf?

Eller er det bare fordi det er en kvinde der er anklaget?

Hvor mange tilsvarende sager ender med domfældelse af manden der ikke - som i dette tilfælde - har videobeviser for frivillig sex?