Betalingsmuren

Jeg tror egenlig at folk selv er istand til at træffe fornuftige valg

_slettet_bruger_118 Ikke angivet,

10/09/2011

Jeg tror egenlig at folk selv er istand til at træffe fornuftige valg. Langt bedre end at nogen abstrakt vil træffe valg for dem.

I denne sammenhæng kan man se på hundrede tusinder som dag ud og dag ind vælger at køre i egen bil ind og ud af bla. KBH. Hvorfor vælger alle disse mennesker bilen til 3dobbelt pris fremfor kollektiv trafik med enorme skattetilskud? Jeg tror at disse mennesker vælger det som værende det mindste onde. Faktisk er det nok det bedst mulige. Eller eneste mulige.

SSF & Co. vil nu sætte ondskaben op. De vil på må og få gafle stemmer via massive løfter om gaver til de rød-grønne og beskatte mindretallet ind i helvedet på vejen i dagligdagen til og fra arbejde.

Jeg vil faktisk gå så langt at være talerør for hele Stevns kommune. Vi har her i kommunen så tynd en kollektiv infrastruktur, at privatbil absolut er en nødvendighed. Omvendt er det absurd at tro, at en væsentlig udbygning af kollektiv trafik her på egnen er mulig.

Ligeledes forekommer det mig en krotesk tanke at udbygge P-pladser i Køge eller Ølby med flere tusinder af pladser. Tilsvarende virker det sindsygt at varme en bil op til god kørselsøkonomi, køre 10-20 km og dernæst stille den fra sig, vade kilometer til et tog, vente på toget, køre med toget stuvende sammen som sild, vade til arbejdet og komme 30 min. senere frem end med bil incl. kø trafik.

Vi herude i udkantsdanmark kan hos SSF vælge mellem enten 12 min. + 60 min. mere til transport om dagen eller 12 min. + 50 kr om dagen i skatter. Begge dele virker ikke befordrende for dansk erhvervsliv.

Kilde: