Besynderlige sympatier hos JP ?

Det er besynderligt at læse Jyllandsposten i dag 15/5-2010, for på side 4 kan vi læse en artikel om den lille søde Johanne Schmidt-Nielsen, som bli...

_slettet_bruger_64 Ikke angivet,

15/05/2010

Det er besynderligt at læse Jyllandsposten i dag 15/5-2010, for på side 4 kan vi læse en artikel om den lille søde Johanne Schmidt-Nielsen, som bliver interviewet, helt uden at nævne, at hun og hendes kammerater vil afskaffe demokratiet og indføre diktaturet her i landet med en bevæbnet arbejderklasse, som ovenikøbet skal have hjælp af udenlandske militærstyrker - efter al sandsynlighed - fra Castros Angolaveteraner, finansieret af Hugo Chavez.
Hun og resten af det totalitære parti beskrives slet ikke som "ekstremistisk". Hendes hensigter omtales ikke. Det er ren, beskidt idyl.
Nå, på side 12 & 13 kan man så læse, at "Europa drejer højre om", "Front National synes ukuelig" og på en liste over Europæiske nationalistiske partier beskrives de som noget, der skal advares imod med deres "lurende ekstremisme". Bemærkelsesværdigt er det, at Jyllands Posten ikke taler med én eneste talsmand for de forskellige nationalistiske partier. Det er forskellige offentligt ansatte "eksperter" , som udtaler sig. Selv Frihedspartiet i Holland er med på listen over partier, læserne advares mod.
Endnu mere bemærkelsesværdigt er det, at Jyllands Postens journalister, Dorte Ipsen Boddum, ikke stiller ét eneste kritisk spørgsmål til lederne af Danmarks mest ekstremistiske, voldspsykopatiske og totalitære parti, Enhedslisten, som har sit eget voldskorps, som dokumenteret af hr. Møller på Uriasposten.
 Vh Abel.

Kilde: