Beskæftigelsesminister Inger Støjsender i dobbeltmoralsk opvisningsstil.

Er det eller er det ikke "frivilligt arbejde", at passe sit syge barn? Beskæftigelsesminister Inger Støjberg (V) siger mange ting:"Med al respekt ...

Claus Dellgren,

28/04/2010


Er det eller er det ikke "frivilligt arbejde", at passe sit syge barn?
Beskæftigelsesminister Inger Støjberg (V) siger mange ting:


"Med al respekt for vigtigheden af det frivillige, sociale arbejde så er jeg ikke indstillet på at ændre på de gode og præcise regler, som vi har i dag. Man får dagpenge for at stå til rådighed for arbejdsmarkedet, og det frivillige arbejde må heller ikke komme til at tage job fra selvstændigt erhvervsdrivende."

http://jp.dk/indland/article2051424.eceOg så i en anden forbindelse... I en tragisk sag om en arbejdsløs far der vil følge sit syge barn til behandling og derfor ikke kan få dagpenge, udtaler Inger Støjsender; "Man skal også kigge på mennesket. Det er ikke et system for systemets skyld."

Den ulykkelige historie blev fortalt på TV2 Nyhederne i går aftes, hvor beskæftigelsesminister Inger Støjberg (V) opfordrede John Jensen til at anke sagen.

"Man skal også kigge på mennesket. Det er ikke et system for systemets skyld," sagde Inger Støjberg til TV2.

http://avisen.dk/anklage-minister-giver-familie-falsk-haab_126616.aspxDen stakkels kone ved jo ikke hvad hun selv mener...

Kilde: