Beklager, det bliver en dreng

Det kan være den sørgelige nyhed for et kommende forældrepar i Danmark 2015

ianarki Ikke angivet,

02/11/2011

Det kan være den sørgelige nyhed for et kommende forældrepar i Danmark 2015. Den politiske situation var siden krakket 2008 blevet mere og mere desperat. Ingen syntes at ville tage fat om problemerne. For hellere end at snakke om de virkelige økonomiske problemer og gøre noget ved dem havde man fundet på nye problemer, og kørt gamle mantraer ud i det ekstreme.

Ligestilling var blevet så desperat et emne, og danskerne så apatiske at man havde held til fra politisk side at indføre kønskvoter på fødsler. For Peter og Kristinna blev det i november måned konstateret at de ventede en dreng. Undersøgelsen er obligatorisk. I klinikken brugte de lang tid på at forklare og forsikre forældrende om at abort med de nye metoder var forbundet med stort set ingen risici eller gener.

De kunne vælge at få den med det samme eller arrangere en tid indenfor 8 dage. Efter indgrebet ville de modtage en check på 10.000,-. Det var dog ikke meget, taget i betragtning af prisen på el lå på omkring de 5,- og en liter benzin kostede 21,- osv.

Peter og Kristinna skulle nu overveje om de skulle rejse væk, eller for fortaget aborten. Men hvor skulle de rejse hen? Optøjerne var nået helt til Tyskland, asien havde lukket af, og USA var i opløsning.

Kilde: