Begavet Annejagt om Grimhøjmoskeen m.v.

Hør Radio24syvs seneste Annejagt

Ino Overgaard Olsen,

13/03/2016

Hør Radio24syvs seneste Annejagt. Debattørerne var Anne Sophia Hermansen, Poul Madsen, Lise Egholm (tidl. skoleleder på Rådmandsgade Skole) og Morten Messerscmidt.

I anledning af TV2-udsendelserne sagde Poul Madsen at han kunne se i arkiverne at Ekstrabladet havde fortalt præcis det samme for 27 år siden om den såkaldte baggårdsmoske i Vanløse.

Lise Egholm, hende med det herlige begreb dobbeltsidig hensynsbetændelse, sagde meget  ligefrem:


Vi bliver nødt til at sige højt, og det er ikke så mange der tør sige, at islam er problemet. Problemet er jo, og det har en religionshistoriker fortalt mig for nylig, at hvis man er rettroende muslim så indebærer det at man går ind for sharia.

Utroligt at hun har været skoleder i 25 år og først for nylig fundet ud af noget helt centralt om islam, men hun fortsatte ufortrødent:


I virkeligheden skulle vi jo sige, når folk ankom til det her land, så skulle vi sige at hvis I går ind for sharia, så er I gået forkert, så skal I tage hjem lige med det samme. I har sådan set ikke noget at gøre her.

Udtalelser som disse havde jeg ikke forventet fra hende, men herligt at de faldt - og det inden for de første godt ti minutter af udsendelsen..

Langt senere i udsendelsen kom Morten Messerschmidt til alles bifald med et genialt guldkorn, som jeg vil grave frem senere, hvis ikke en anden kommer mig i forkøbet.

Kilde: