Banderne helt amok: overfalder nu fredelige borgere

http://denkorteavis

Ikke angivet Ikke angivet,

08/02/2013

http://denkorteavis.dk/2013/bandekrigen-optrappes/?utm_medium=newsletter_ubivox&utm_source=20130207_Thorning%20bluffer%20i%20politisk%20poker%207.februar%202013&utm_campaign=Thorning%20bluffer%20i%20politisk%20poker%207.februar%202013

Indvandrerbanderne i København har flere stede på især Københavns vestegn oprettet deres egne visitationszoner. Det er her de store ghettoligningde boligbebyggelser findet i betydeligt antal. Her kæmper banderne om kontrollen over områderne og de ulovlige aktiviter som salg af stoffer.

Situationen har nu udviklet sig så eksplosivt, at bandevagterne ikke mere nøjes med at stoppe bilerne og kontrollere bilens fører og eventuelle passagerer, som vi tidligere har beskrevet.

Nu kan de også finde på at smadre bilruder og tæve fører og passagerer.

Ung mand blev stoppet og blev slået i ansigtet

Således oplyser Københavns Vestegns Politi, at en 20-årig ung mand i mandags den 4. februar ved 20-tiden blev stoppet af hætteklædte formentlig bandemedlemmer og fik knytnæveslag i ansigtet.

Den 20-årige, der var fra København, forklarede politiet, at han kom kørende ad Ballerup Boulevard mod København. Lige efter krydset ved Malmparken, et område indvandrerbanden Brothas dominerer, kørte en bil ind foran ham og en anden op på siden af ham, så han var nødt til at standse.

Fire maskerede mænd steg ud af de to biler gik hen til den unges bil, åbnede døren og slog ham flere gange i ansigtet, medens de spurgte, hvor han kom fra.

Ifølge politiet fik han knubs, men kom ikke alvorligt til skade.

De er formentlig alle på SU eller kontanthjælp.

Velkommen til Danmark

Kilde: