Özlem Cekic's kamp frem i det professionalle liv!

'Özlem Cekic's forklare sig i nyheder

Claus Tjørndal,

30/11/2011

'Özlem Cekic's forklare sig i nyheder.
Cekic indrømmer fattigdomsbrøler

 "Nej, hun er ikke fattig. Jeg har begået en professionel fejl og har vurderet hende som fattig," siger SF's socialordfører Özlem Cekic

Jamen det fantastisk, hun er så professionel, at hun først skriger op om, hvor usmagelig Joachim B. Olsen er, fordi han ikke synes at fattigdom er ordet at bruge omkring, de svageste stillet i Danmark. derefter insistere hun på, at han skal med ud og møde rigtige "fattige", da det så ikke hjælp og JBO kun bliver bekræftet i hans opfattelse af at det ikke var fattigdom,så bliver den næste professionelle fejl begået, ved udtalesen "Du er latterlig" .. 

Det var hverken professionelt eller en fejl, det var dårlig politisk angreb på JBO,
Håbet var som altid fra Özlem, at give vælgerne det indtyk af at modstanderen er en person uden medmenneskelige følelser og det er et typisk billed for alle librale.

Jeg har sjældent hørt Özlem føre en saglig debat, hvor hun udelukkene bruger agrumenter og fakta, det ender altid med hun prøver at nedgøre modstanderen, hun har vundet mange stemmer på den måde og tror det i virkelighenden det har været hendes plan lige fra starten.  

Denne gang trådte de primitive agrumenter og politiske spin så tydeligt igennem og det gav en virkelig grim smag i munden på folk.  Hun var fokuseret på at hun havde en vinder sag og det ville give medvind, hun træk desværre jokeren og fremstillede præcis den gruppe mennesker som politikerne heriblandt JBO, mener aldrig nogensinde kommer i arbejde, hvis ydelserne bliver sat op. 

Hun er i min optik fuldstændig uviden omkring hvad som er op og ned, for folk på arbejdsmarket og skide ligeglad da det for hende kun er et velbetalt job, som handler om at skrabe vælger til og der er hendes politiske fremgangs måde eftektiv!

Kilde: