At betale skat er umoralsk

1

_slettet_bruger_3485 Ikke angivet,

02/11/2010

1 . Skat er tyveri! De værdier du har erhvevet dig gennem frivillig handel er dine, uanset hvad andre siger. Tyveri bliver ikke mindre kriminelt bare fordi en organitiation har opnået så meget magt at den selv kan definere reglerne. Er det ikke tyveri når et bandemdlem opkræver beskyttelsespenge? Nogle vil sikkert indvende at tyveri kan legitimeres hvis flertallet ønsker det men det betyder at etik simpelthen er en popularitetskonkurrence, istedet for et forsøg på at opstille simple, ikkeselvmodsigende regler for meneskelig opførsel. Desuden kritiserer de personer der tror at flertalsafstemninger kan retfærdigøre hvadsomhelst, sjældent det at også diktaturstater opkræver skatter. De kommenterer gerne deres brud på civile rettigheder men det faktum at de financerer disse brud på samme måde som den danske er åbenbart helt iorden.

2. Skat fører til fattigdom. Tyveriet bliver ofte retfærdiggjort ved at påstå at velfærdsstaten er en garant for at selv dem på samfundets bund kan have et godt liv. Men et godt liv er mere en bare penge, det er også stoltheden ved at kunne forsørge sig selv og glæden at vide at man udfylder en funktion i samfundet. Staten skaber arbejdsløshed ved på adskillige måder at gøre lavtlønnede arbejdspladser uprofitable, for derefter at sole sig selv i egen godhed ved at give almisser til de umyndiggjorte. Desuden bliver den økonomiske vækst lavere jo mere staten fylder. Hver gang det offentlige budget øges med 10% af BNP mindskes den årlige økonomiske vækst med 1%(kilde -http://www.house.gov/jec/growth/function/function.htm). Vi er nød til at vælge mellem et velfærdssamfund eller en velfærdsstat, vi kan ikke få begge dele.

3. Skat fører til mindre frihed. Langt de fleste af de penge der bliver stjålet fra dig bruges på at mindske din frihed. Overvågning, bureakrati, kontrol, dyneløfteri og offerløse forbrydelser er hvad vi får for vores dummebøder. Narkolovgivningen er det perfekte eksempel på at selve eksistensen af en stat nødvendigvis vil føre til mindre og mindre frihed. Et planteprodukt bliver gjordt ulovligt(det siger sig selv at dette ikke kan lade sig gøre uden en stat). Herefter stiger prisen eksplosivt, brugerne må enten indstille deres forbrug eller forsøge at skaffe flere tusinde kroner per dag, hvilket for de flestes vedkommende kun kan lade sig gøre ved kriminalitet. Så skal der ansættes flere politibetjente, fængselsfunktionærer og afvænningspædagoger hvilket kan retfærdiggøre endnu en skatteforhøjelse.Det offentlige har altså et klart incitament til at skabe endnu flere unødvendige forbud.  En hvilkensomhelst organitiation vil forsøge at øge sin egen magt men hvor private øger deres magt ved at tilbyde noget som folk er villige til at handle med, kan staten kun øge sin magt ved at mindske din.

Lad os forestille os en ny velgørende forening"knæskalleknuserne", en samling af idealistiske menesker der forsøger at gøre verden bedre ved at smadre folks knæskaller. Ville du være et dårligt meneske hvis du ikke gad bidrage til dem? En person eller en organitiation bør naturligvis bedømmes på deres handlinger og hvad fortæller statens handlinger os? Er skatteål umoralske og bliver du et bedre meneske af at betale skat?

N.B. hvis du skulle være kommet i tvivl så betaler jeg selv skat, men det er ikke noget jeg er stolt af, det er noget jeg er flov over. For hver krone jeg smider ned i det bundløse hul bliver danmark fattigere, mere ensrettet og mindre frit.

Kilde: