Arbejdernes Landsbank vildleder groft.

Arbejdernes Landsbank får på TV2 vist en reklamefilm, som er fuld af løgn og næsten intet andet

_slettet_bruger_64 Ikke angivet,

08/03/2010

Arbejdernes Landsbank får på TV2 vist en reklamefilm, som er fuld af løgn og næsten intet andet.
Det var netop Arbejdernes Landsbank, som Svend Auken helt kriminelt støttede med 300 Mkr, i dag ca. 3 milliarder kroner i Dagpengeskandalen i 1982. Det bestod i, at Svend Auken som arbejdsminister overførte gigantiske milliardbeløb fra skatteyderne til arbejdsløshedsunderstøttelse til en konto i Arbejdernes Landsbank til en kriminelt lav rente, og de lavtforrentede gigantbeløb kunne socialdemokraternes bank så udlåne til de dengang normale 20% pa. 
Til gengæld har Arbejdernes Landsbank så givet millionstøtte til socialdemokraternes valgkampe, herunder til Svend Auken, der, som miljøminister i Nyrups regering, fik vedtaget de forfærdelige Planlove af 1994, som i dag bare hedder Planloven.
Nu går der så en mand og lyver.
Først ser vi ham gå tur på en strande med sin hund, og han siger, at banken giver ham frihed til at gøre, som han vil, han kan kaste en sten ud i vandet.
Det er jo her, filmen knækker, for takket være Arbejdernes Landsbanks støtte til Svend Auken, har Auken gjort det forbudt at tage en sten op i strandkanten og kaste den ud i vandet, herunder at slå smut med stenen. Det er en kriminel landskabsforandring.
Så hører vi manden sige, at hvis han vil bygge et shelter i haven og ligge derude og sove, har han sin frihed til at gøre det.
Så knækker filmen igen, for takket være Arbejdernes Landsbanks støtte til Svend Auken, har Auken gjort det forbudt at bygge nogetsomhelst på sin grund, hvis arealet af carport, udhuse og shelter er større end 50 m2. 
Så ser vi manden sidde i shelteret med et tændt bål.
Så knækker filmen igen, for takket være Arbejdernes Landsbanks støtte til Svend Auken, har Auken ladet kommunerne forbyde bål udendørs nogensinde. 
At lige netop Arbejdernes Landsbank udsender den slags, er i særhed vildledende.
 Vh Abel.

Kilde: