Anders Foghs søn: 'Skat er det rene røveri'

Hvis man som gennemsnitslønmodtager betaler, når alt det der hedde skat og afgifter er talt samme, ca

Ikke angivet Ikke angivet,

02. juli 2012

Hvis man som gennemsnitslønmodtager betaler, når alt det der hedde skat og afgifter er talt samme, ca. 82 % af sin indtægt i skat så er der ikke meget personlig frihed tilbage. Sagen er, at danskerne er lullet i søvn drypvis og stepvis, sådan at vi aflevere 82 ører af hver krone vi tjener til staten.

De fleste opdager først hvor galt det står til, når man prøver hvordan der er uden for andegården Danmark. Derfor ser vi da også færre og færre unge med gode uddannelser vende tilbage når de har prøvet udlandet. Jeg har selv prøvet at være et halvt år i Canada. Det trak gevaldig for at blive der. Familiemæssige forhold gjorde at det vægtede meste at rejse tilbage til DK.

Den kolossale skat almindelige mennesker betaler gør mig vred, når man, for tiden, søger at vride lønmodtagerlommerne nok én gang, samtidig med at vi ser milliardbeløb i den anden ende fosse ud af kassen i stride strømme ofte uden en eneste kritisk bemærkning.
En hel del skyldes inkompetence og ansvarsløshed, jeg behøver blot at nævne eksempler som fx DSB milliardskandalerne. De offentlige Edb-program milliardskandaler, børnechecks der flagrer rundt i hele Europa osv. osv.
 Udgiftssiden af de indkradsede skattemidler har sjældent mediernes bevågenhed og er derfor ikke til kritisk diskussion, hvorimod der er mega optisk bevågenhed om hvor man nu kan sætte nye afgifter ind for de i forvejen skatteplagede danskere.
Se nu bare den lobbyvirksomhed der pågår for bane vejen for afgifter for at bruge brændeovne. Vel efterhånden det eneste afgiftsfrie varmemiddel i dag.
Derfor har Henrik Fogh Rasmussen desværre ret i det han siger, og jeg kan godt forstå hans valg. Desværre tror jeg at vi fremover vil se en større og større søgning til lande uden for Danmark af veluddannede unge, som ikke økonomisk vil administreres af det offentlige på den måde det foregår i dag. De vægter den personlige frihed højest.