Alle de arbejdsvillige

Jeg har med stor interesse fulgt den ophedede depat om kontanthjælp, dagpenge og hvad det ellers hedder, mest fra udlandet fordi på trods af jeg bo...

Ikke angivet Ikke angivet,

28/12/2012

Jeg har med stor interesse fulgt den ophedede depat om kontanthjælp, dagpenge og hvad det ellers hedder, mest fra udlandet fordi på trods af jeg bor i Danmark arbejder jeg kun i udlandet for udenlandske firmaer.

Som en sidebemærkning vil jeg lige nævne at min egen sjuskede dokumentation af mine opholdsdage i Danmark ikke har fået den samme forståelse og hurtige behandling af Skat som HTS familien har, men nok om det og godt for dem.

Hovedargumentationen for alle dem der vil retfærdiggøre dagpenge og kontanthjælps niveauet til mennesker der ikke har haft arbejde i flere år, går på at alle gerne vil arbejde men der er for få jobs derude (specielt nu)

Jeg kender nogen af disse mennesker der ikke kan få et job fordi de er produktions arbejdere og produktions arbejdspladser forsvinder.

For disse mennesker er det naturligvis en god ting at man får tilbud om uddannelse og dermed kvalifikation til mere moderne jobs.

Jeg er dog overbevist om at kombinationen af høj passiv forsørgelse, rettigheder og dermed ansvarsforflygtigelse, manglende erfaring blandt politikkere, fagforenings monopol, manglende integrering af indvandrere og sidst en lammende skat, betyder at der er en stor majoritet af arbejdsløse der ikke på nogen måde ønsker et arbejde.

Vi har nu flere Carina sager, og de naive S mennesker hyret til at kommentere mod bedre vidende her på 180 grader, benytter den ældgamle retorik omkring Carina er en del af de få, og de mange har det meget værre, dog uden at kende en eneste selv om jeg kunne finde flere på få min.

Min overbevisnig er nu at det er de få der har det slemt og de mange er Carinaer.

De mange Carinaer er et problem fordi de visker S idealismen ud, idet de ikke er solidariske og støtter ikke fællesskabet ........ de er vokset op med overbevisningen om at det er ok at malke systemet, og det er ok så længe man har nogen usolidariske rige topskattebetalende rige svin.

S ved et eller andet sted godt at man behøver de rige svin, og selv om formanden idag er en af dem blinker man ikke, det er stadig de bredeste skuldre og gabestok for firmaer .

Men det høster stadig stemmer at give en illution af S er et fællesskab der binder velfærdsstaten sammen ........... og at de har interesse i arbejderen.

Min søn der er i studie, kunne fortælle at de fleste af de medstuderende vil, efter et hårdt studie, nu tage kontanthjælp i et år for at varme op til det videre liv, ikke en eneste spekulerer over hvor pengene kommer fra, men jeg er sikker på de alle indgår i den fremtidige fattigdom statestik.

Vi er langt forbi redning her i landet, tak HTS for at have slået det sidste ammoralske og selviske søm i den Danske kiste, nu kan vi alle agere egoistisk.

Kilde: