Ahmed Akkari angriber menneskerettigheder og homoseksuelle

Den tidligere imam Ahmed Akkari mener, at den vestlige verdens accept af homoseksuelle skyldes "en ensporet filosofi om menneskets frie vilje og re...

Slettet Bruger,

13/10/2009

Den tidligere imam Ahmed Akkari mener, at den vestlige verdens accept af homoseksuelle skyldes "en ensporet filosofi om menneskets frie vilje og rettigheder," som muslimer bør modsige.

På religion.dk kan man jævnligt læse den tidligere imam og nuværende lærer Ahmed Akkari give råd til muslimer om alt mellem himmel og jord. Senest har han rådgivet en kvinde, hvis lillebror netop er sprunget ud som homoseksuel.

"Først og fremmest mener jeg ikke, man bør være homoseksuel ifølge islam, men der må være en måde, man kunne tale ham til fornuft på, og forklare ham, at det er haram?" spørger kvinden.

Ahmed Akkari besvarer ved at videresende en ældre artikel om homoseksualitet, og tilføjer derefter, at den bekymrede storesøster ikke skal give op i forsøget på at overbevise lillebroren om det forkerte i at være homoseksuel bare fordi den vestlige verden tillader homoseksualitet.

"De europæiske samfund mener generelt, at homoseksuelle bør nyde anerkendelse i samfundet, og det bygger de på en meget ensporet filosofi om menneskets frie vilje og rettigheder, mens de glemmer at tage særlig meget højde for vigtigheden af at bevare samfundet mod forfald og tilbagegang i samme omfang som man vil tillade den personlige frihed i at udbrede sig," skriver Akkari på religion.dk, og afslutter derefter:

"Vi kan desværre ikke så nemt overbevise dem om det forkerte i at tillade sådanne forhold og de negative konsekvenser deri."

[email protected]

Kilde: