Afstemning om ny Europagt- Demokrati på prøve

http://epn

Ikke angivet Ikke angivet,

08/02/2011

http://epn.dk/samfund/politik/article2333005.ece

Frankrig og Tyskland presser på for at skabe en ny pagt Eurolandene imellem. Dette gøres ved at skabe en fælles økonomisk politik, såvel som andre tiltag såsom fælles tilbagetrækningsalder fra arbejde og skattelovgivning.

Dvs, vores i forvejen meget smalle selvbestemmelse her i danmark er nu ved at smuldre på endnu et plan.

Er jeg den eneste der virkelig gerne så at netop sådan en ting kom til afstemning i det Danske land?

Og dermed skabe en debat om EU's nuværende berettigelse og bestemmelser.

Hvorfor skal vi stemme om en direkte ligegyldig tronfølgelov, men ikke om disse ting der reelt betyder noget.

Hvorfor skal vi behandles som uansvarlige børn af flertallet af politikere. Det som om de bare går udfra vi ikke er i stand til at tage stilling til disse spørgsmå selv, samt andre af lign. karakter. Lissabon traktaten kommer mig til minde.

Så vidt jeg ved er det os "almindelige borgere" der skal betale gildet. Ikke at vi i forvejen ikke betaler for vores egen horde af pampere. Vi betaler også for andre landes pampere. Og disse vil nu fjerne endnu en af vores efterhånden små friheder og flig af selvbestemmelse.

Jeg har efterhånden mistet tiltroen til det vi kalder for demokrati. Politikerne der forvalter dette vil ikke lade det være en demokratisk beslutning hvorvidt vi skal vedtage hvad der kommer fra EU. Eller blot om vi skal være med? Siden vi stemte nej til Euroen har vi ikke fået lov at stemme. Og først når der er flertal for den vil der komme en ny afstemning. Reelt betyder det ikke noget da vi alligevel er bundet op på Euroen.

Vi må ku konkludere at det er et skindemokrati. Og at politikerne mener de ved bedst og derfor ikke behøver lade det være op til folket hvad deres fremtid skal indeholde. De må bare rette ind!

Hvad er din holdning til dette?

Jeg søger bare en smule debat, eller "kam til håret". Måske jeg ku lære noget.

Mvh

Ps. I et forsøg på at vælge en kategori går det op for mig den passer ind i alle!

Kilde: