Afgiftsbusen kører - turen går til Puttgarden

Kom med på en hyggelig tur til Tyskland, spar på dine udgifter og vær med til at sætte fokus på de høje afgifter i Danmark, der gør både julen og l...

_slettet_bruger_668 Ikke angivet,

06/11/2012

Kom med på en hyggelig tur til Tyskland, spar på dine udgifter og vær med til at sætte fokus på de høje afgifter i Danmark, der gør både julen og livet dyrere og mere besværligt.

Vi kender alle den gamle sang ”Julen varer længe og koster mange penge,” men i dag skyldes den dyre pris for julen typisk de mange skatter og afgifter, som staten pålægger os.

En dansk juletradition af nyere dato er, at visse politikere råber op om hvor frygteligt det er, at ikke alle har råd til en god jul. Sammen med dig vil vi 

gerne sætte fokus på, at de samme politikere, som råber op om hvordan ikke alle har råd til en god jul, måneden forinden gjorde julen dyrere for alle i Danmark ved netop at indføre den ene tåbelig afgift efter den anden.

Konceptet er simpelt: du køber en billet hos os, møder op den 2. december kl 11.00 på Hellerup, kører med og køber ind og kommer tilbage til Hellerup kl. 20.30.

Derefter vil vi samle vores kvitteringer og laver en beregning af, hvor meget vi har sparet på at købe ind syd for grænsen. Ikke fordi vi elsker grænsehandel, men fordi det er bydende nødvendigt at gøre opmærksom på hvor afgiftsbelagt de danske varer er.

Hvis du giver os dine kvitteringer, så koster deltagelse 200 kroner. Hvis du blot ønsker at deltage i turen, så koster bussen 300 kroner. Yderligere arbejder vi på at inkluderer en overraskelsesgave til alle deltagere.

Program er

• Kl. 11.00 Afgang fra Hellerup St.
• Kl. 13.45 Afgang fra Rødby 
• Kl. 15-17 Indkøb
• Kl. 17.15 Afgang fra Puttgarden 
• kl. 20.30 Ankomst til Hellerup St.

Bindende tilmelding sker her: https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=8dc65336aa

Hvis du har spørgsmål, må du gerne skrive dem her eller til [email protected]

Kilde: