ADHD-oprør vokser

Forleden kunne man på DR1 se en udsendelse om en hårdt ADHD-plaget familie,  der med en simpel kostomlægning forvandlede deres vilde drenge til hel...

Ikke angivet Ikke angivet,

26/10/2012

Forleden kunne man på DR1 se en udsendelse om en hårdt ADHD-plaget familie,  der med en simpel kostomlægning forvandlede deres vilde drenge til helt  almindelige børn. Og i foråret viste en større undersøgelse af børn med  ADHD-diagnosen, at de yngre børn i en klasse havde større sandsynlighed for  at blive diagnosticeret med og behandlet for ADHD, og manglende modenhed i  visse tilfælde, derfor havde udløst en medicinsk diagnose.

Der er med andre ord fuld fokus på, at lykken ikke altid er medicin - og på  nationen! stiger støtten til Charlotte Bjørn Poulsen protestgruppe støt og  roligt og har nu passeret 25.000.

Håbløst at kræve at børn er stille
- Hvis børn ikke løber rundt, larmer og leger så ville jeg først blive  bekymret, og det er nøjagtig det som oftest sker når de bliver medicineret.  At tvinge dem til at sidde stille og opføre sig som voksne er urealistisk og  grusomt, siger Charlotte, der glæder sig meget over den fine opbakning.

- Det er på tide at befolkningen og forældrene vågner op og tager ansvar for  dette kemiske holocaust, for åbenbart gør sundhedsmyndighederne det ikke!