Åbent samråd i beskæftigelsesudvalget den 27.10.2011

Lettere foranlediget af Jeppe Juhls fine artikel "Efterlysning: Visioner i stedet for vælgerangst i dansk politik" osede jeg lidt rundt på folketin...

1984grader NEJ TAK,

13/11/2011

Lettere foranlediget af Jeppe Juhls fine artikel "Efterlysning: Visioner i stedet for vælgerangst i dansk politik" osede jeg lidt rundt på folketingets hjemmeside (ft.dk) og fandt en optagelse fra et åbent samråd i folketingets beskæftigelseudvalg den 27.10.2011.

Jeg vil anbefale de mange brugere på 180 grader, som har været meget interesseret i trådene omkring arbejdsløse, kontanthjælpsmodtagere, flexjobbere, førtidspensionister og fattigdom, at se optagelsen fra samrådet, selv om den varer ca. 1,5 time. 

Jeg vil vove den påstand, at samrådet afslører, at der er en ret udbredt, omend uudtrykt politisk erkendelse af, at beskæftigelsespolitikken har fejlet stort i gennem årtier. 

Hvis man ikke orker at følge hele samrådet, kan jeg anbefale, at man følger med fra ca. 12:15, hvor Joachim B. Olsen via sit spørgsmål til Mette Frederiksen sætter fingeren på det helt centrale problem.

Kilde: