Åbent brev til Skatteministeren vedr. uredelighed hos SKAT!

Kære Skatteminister Peder Christensen Hvis Helle Thorning Schmidt på baggrund af en simpel forglemmelse kan komme til at betale over 100

Ikke angivet Ikke angivet,

10/09/2011


Kære Skatteminister Peder Christensen

Hvis Helle Thorning Schmidt på baggrund af en simpel forglemmelse kan komme til at betale over 100.000 kr. for lidt i skat, vil det også gøre sig gældende for i tusindvis af andre danskere.

Udredelighed og misligholdelse fra SKAT’s side, kan således være årsag til at den danske Statskasse er gået glip af i hundredvis af millioner af kroner, som ellers kunne have været brugt på basale velfærdsydelser som skoler, ældrepleje og hjælp til landets svageste.


 Jeg vil gerne bede dig gøre rede for hvorfor Helle Thorning Schmidt og en masse andre  danskere ALDRIG er blevet gjort opmærksomme på at deres Skattefradrag var for højt?


Og jeg vil gerne bede dig forklare de sædvanlige procedurer vedr. borgere der ved et uheld kommer til at benytte sig af et langt højere fradrag end de er berettiget til?

 
Hvad har du, så fremt du bliver genvalgt, tænkt sig at gøre for at personer som eks. Helle Thorning Schmidt ikke igen kommer ud for de uheldige omstændigheder som SKAT har bragt hende i?

Med venlig
hilsen

Søren Møller Christensen

P.S. Hvis du ikke svare vil jeg naturligvis tage det som en bekræftelse fra din side om at der ER forekommet uredelighed og misligholdelser fra Skatteministeriets side!!!

Kilde: