Åbent brev til mine socialistiske venner

I forlængelse af de rødes frembrusen i landets kommuner, så har jeg valgt at tage en god ide med fra Socialdemokraterne og SF hér i Silkeborg

Ikke angivet Ikke angivet,

19/11/2009

I forlængelse af de rødes frembrusen i landets kommuner, så har jeg valgt at tage en god ide med fra Socialdemokraterne og SF hér i Silkeborg.

De vil gerne hæve skatten for at få dækket de stigende udgifter. Personlige ville jeg mene, at det var bedre, at kigge på hvordan man bruger sine penge, men det er selvfølgeligt nemmere at hæve skatten...

Det princip vil jeg gerne indføre i privaten.

Mine udgifter stiger også - specielt i forbindelse med den kommende skattestigning - og for at få dækket de udgifter, har jeg besluttet mig for, at indføre en besøgsafgift. Besøgsafgiften skal dog kun gælde de personer i min omgangskreds som har stemt socialistisk. I mener trods alt, at det er en fornuftig fremgangsmåde at få andre til at dække stigende udgifter og jeg er lidt imod tanken om at skulle tvinge de andre til det imod deres vilje.

Besøgsafgiften består i, at jeg fremover vil opkræve kr. 200,- når du kommer på besøg hos mig. Såfremt du også gerne vil have kaffe og blødt brød, må du forvente at skulle betale mellem 250 og 300 kroner, alt afhængig af hvor mange I kommer.

På samme måde vil et besøg hos dig, koste 200,-. + kilometerpenge. Der er ved kørslen frem og tilbage udgifter til både benzin og slitage på bilen. Det er vel rimeligt nok, at du betaler de ekstraomkostninger jeg har i den forbindelse.

For nu at holde styr på hvad der kommer ind på besøgsafgiften - og for at kunne vurdere om satserne er dækkende, bliver jeg nødt til, at holde styr på indtægter og udgifter. Jeg skal derfor huske kvitteringer fra bageren samt at oprette kørselsregnskab. Det er jo et større arbejde, så jeg overvejer at hyre en revisor til at styre dette for mig. I samme forbindelse påregner jeg at blive momsregistreret.

Alt dette koster selvfølgeligt også penge, så du må derfor forvente, at besøgsafgiften stiger yderligere i den kommende tid.

Men til mine socialistiske venner : Tak for idéen. Den er brandgo'

Kilde: