3 ministre: Vi passer godt på Danmark

Når man tager de sidste 50 års elendig erfaring med muslimer i betragtning (og 1400 år ialt), er det så "at passe godt på Danmark", når de budgette...

Ikke angivet Ikke angivet,

01/05/2016

Når man tager de sidste 50 års elendig erfaring med muslimer i betragtning (og 1400 år ialt), er det så "at passe godt på Danmark", når de budgettere med 100.000 nye muslimer? Og når de samtidig lover straksopbremsning til sidste valg og efterføglende melder ud at lykkes "integrationen" (som om det nogen sinde vil lykkes med muslimer) ikke, så er det katostrofalt for Danmark, er det så "at passe så godt på Danmark"?

De ævler om flygtninge og migrant (hvorfor omtaler det på to måder?) problemer i titusindevis, som jo er en løgn når tallene hedder hundredetusindvis og endda millionvis. Artiklen har intet konkret fokus på de enorme problemer de allerede x00.000 muslimer udgør for Danmark nu og her! Og forholder sig heller ikke til fremtiden, hvor Europas byer vil have muslimsk flertal.

De ævler om både at være realister og idealister. Jeg vil nok karakterisere det som idealisme og jeg håber alle 3 ministre er glemt for altid når de 3 nye borgerlige partier træder ind på scenen og igangsætter det arbejde som disse landsskadelige mennesker ikke udfører pågrund af deres idealisme og underkastelse over for socialisme og islam!