180grader.dk = loonie-site

180grader

_slettet_bruger_1361 Ikke angivet,

14/10/2012

180grader.dk blev i sin tid lanceret som et journalistisk alternativ til de store medier. Med tiden blev det gradvist overgivet til brugerne at skabe indhold, og det resulterede på et tidspunkt til, at det blev et mødested for et nyhedfokus, som lægger sig op ad uriasposten.net. Liberale dagsordner er røget i baggrunden til fordel for en mere kollektivistisk dagsorden med fokus på, hvad der er bedst for samfundet/staten. Kort sagt: National-det-ene-eller-det-andet har sat sig på dagsordnen. Fint nok. Det er sådan, systemet fungerer. Og der er uden tvivl flere rabiate internettosser i Uriasposten-segmentet, end der er i det liberale segment. 

For et halvt eller helt år siden kunne man så opleve et indtog af repræsentanter for Faderhuset. De markederede og markerer sig med populære temaer som EU-modstand og andre typiske nationalkonservative holdninger. Direkte henvendt til det, jeg vil kalde Uriasposten-segmentet. 

Samtidig er der et overlap til decideret konspirationsteorier, og netop nogle af de mest gakkede konspirationstosser har gjort deres indtog på 180grader.dk på det seneste. Vi er nok mange, uanset politisk ståsted, som længe har båret over med Jacques d'Biann, og mange af os har nok også nøjedes med at klukle af Nicolai Sennels' ukristiske videreformidling af rygter. Men hvad kan man næsten også forvente af en, som associerer sig med en metafysisk mumbo-jumbo-sekt som Ole Nydahls? 

Senest er 180grader.dk så småt begyndt at blive indtaget af flere tosser. De er ikke enige om, om det er jøderne eller muslimerne, som styrer alverdens ledere, men de er enige om at være fuldkommen gak! Michael Nybye, Michel Larsson, Klaus_K, Radioilluminati, Wafair, Burst og sikkert flere landre lider af denne kognitive dissonans.

Min opfordring: Stem dem ned. De bidrager i ny og næ uden tvivl med noget, du som liberal kan stå inde for, men de er gak, og deres argumenter for evt. liberale synspunkter er med garanti enten gakkede (i stilen: Eliten forgifter os eller forsøger at kontrollere os via massemedierne) eller uforenlige med så godt som alle andre liberale synspunkter. 

Kort sagt: Vælg dine venner med omhu.

Kilde: