10 grunde til at fravælge Connie Hedegaard som dansk EU-kommisær

Opdatering: Connie Hedegaard bliver ny EU-kommisær

_slettet_bruger_99 Ikke angivet,

23/11/2009

Opdatering: Connie Hedegaard bliver ny EU-kommisær. Læs herunder hvorfor den beslutning var forkert.
--

Ifølge B.T. står den konservative klima- og energiminister Connie Hedegaard til at blive EU's næste klimakommissær.

10 gode grunde til at statsminister Lars Løkke Rasmussen bør fravælge Connie Hedegaard og vælge en anden kandidat til posten som EU-kommisær:

1. Connie Hedegaard er blind for, at 100-års klimaprognoser er urealistiske og globale opvarmning måske ikke (kun) er menneskskabt.

2. Connie Hedegaard vil pålægge borgere og virksomheder stadig højere miljøskatter og mere regulering i sin iver for at fremme sin miljøsag.

3. Connie Hedegaards holdninger fremmer det "klima-industrielle kompleks" med virksomheder, politikere og organisationer i uhellig alliance som flytter skattekroner til "grønne jobs". (Forskning viser, at hvert grønt job i Spanien har kostet skatteyderne 571.138 euros.)

4. Connie Hedegaard vil forventeligt bruge flere skattekroner, lave mere regelstyring og udbygge klima-bureaukratiet på europæisk plan. Skattekroner vil gå til forskningsprojekter som gætter på en fremtid, ingen kan kende. Uddannelse af klimaforskere som forstærker hendes politiske dagsorden. Indførelse af regler og kontrol som hæmmer erhvervsliv og borgeres frie udfoldelse, uden at gavne miljøet væsentligt. Ikke kun for danske borgere og virksomheder, men for hele EU.

5. Connie Hedegaard har haft fremtrædende politikere med til den smeltende gletjer ved Jakobshavn Isbræ på Grønlands vestkyst, så de kunne opleve resultatet af global opvarmning. Men hun har glemt at fortælle verden, at ny forskning (selv DR omtaler det!) nu viser, at det slet ikke er global opvarmning som får gletjen til at smelte. Smeltningen sker fordi en lokal havstrøm har ført meget varmere bundvand ind i fjorden end normalt, og det har ingen umiddelbar kobling til global opvarmning.

6. Connie Hedegaard ser med det blinde øje på at en temperaturstigning på et par grader måske ikke kan forebygges, og måske er uden større betydning (sammenlignet med den økonomiske ravage som CO2-afgifter udgør for borgere og virksomheder). Temperaturen stiger måske et par grader. Og hvad så? Og hvem pokker har lovet, at temperaturen aldrig vil ændre sig?

7. Connie Hedegaard angreb i 2008 liberalismen og markedet som årsag til finanskrisen i USA (og blev modsagt af KU). Hun udtalte: "Mens Sovjetunionens sammenbrud viste, at socialistisk økonomi ikke fungerer, er det nu liberalisterne, der vånder sig." ... "Markedet tænker kortsigtet, og bliver grådigheden for voldsom, har det utilsigtede konsekvenser - og man må ty til politik." Det er diskvalificerende for en borgerlig politiker.

8. Connie Hedegaards administration er præget af regnskabsrod og Klimaministeriet har fået skarp kritik af Rigsrevisionen.

9. Connie Hedegaard forsøgte at undvige sit ministeransvar da det blev kendt, at hendes tidligere klimachef Thomas Becker havde rod i sine bilag.

10. Connie Hedegaard som klimakommisær vil være symbol på at regeringen har solgt ud af borgerlige mærkesager om lavere skat og mindre regulering.

Kilde: