Danske singler tyr til digital dating under coronakrisen

Sponsoreret indhold

180Graders Redaktion,

02. juni 2020

Under kriser – ikke mindst sundhedskriser – har man brug for kærlighed og tryghed. Dette får man ikke nødvendigvis, hvis man er single. Derfor vil den igangværende krise – navngivet coronakrisen – ramme singlerne ekstra hårdt. 

I 2016 kom det frem, at der var 1,6 millioner enlige voksne i Danmark, og det tal er meget vel blevet højere sidenhen. Mange af disse 1,6 millioner danske søger kærligheden andre steder end før krisen. Et af de steder er internettet, hvor der er masser af tjenester til formålet.

Danske dating sites drukner i besøgende

I en tid, hvor man ikke bare lige kan tage en tur på natklub eller en tur forbi swingerklubben, så er det nødvendigt at ty til andre metoder.

Behovet for at føle sig attraktiv og elsket bliver bestemt ikke mindre under en krise. Tværtimod har man nærmere brug for mere opmærksomhed og bekræftelse end ellers. Denne opmærksomhed og bekræftelse kan man få via mange af de danske dating sites.

Lige nu oplever mange dating sites stigende besøgstal og hyppig aktivitet. Den øgede interesse for at date digitalt kan betyde, at du lettere kan finde din udkårne via nettet. Det kan du f.eks. gøre via følgende tjenester:

  • Single.dk
  • Match.com
  • Dating.dk
  • Be2.dk
  • Partnermedniveau.dk

.. eller via nogle af de mange andre sider. 

Du kan også tage del i festlighederne

Ønsker du også at tage del i festlighederne, så skal du da have oprettet en konto hos dit ideelle dating site.

Når det kommer til online dating, så er det vigtigt at bemærke, at det kun er gratis til en vis grænse. Selve brugeroprettelsen koster som regel ikke noget, men den gratis brugerprofil er typisk forbundet med nogle begrænsninger. Det er f.eks. meget almindeligt, at du ikke kan se, hvem der har besøgt din profil, ligesom der kan være en grænse for, hvor mange beskeder du kan sende om dagen. 

Hvordan og hvorledes med engangsknald under coronakrisen?

Som udgangspunkt smitter virussen hverken via blod eller sæd. Til gengæld smitter corona via sekreter og dråber fra luftvejene, hvorfor tæt kontakt udgør en stor risiko. Skulle man derfor gøre så meget som muligt for at stoppe smittekæden, så skulle man helt undgå kys og kærtegn. 

Selvom det er en kendsgerning, at kys og kropslig kontakt kan udgøre en smitterisiko, så er engangsknald under coronakrisen ikke nødvendigvis udelukket. 

Sex er sundt og godt på mange områder, hvorfor du ikke behøves at sætte dit sexliv på pause. Har du derfor fundet en fræk partner via en sex chat, så kan du godt være sammen med vedkommende uden at få dårlig samvittighed. 

Når det kommer til sex og engangsknald, så bør du tage nogle vigtige forholdsregler. Vi anbefaler følgende:

  • Hold dig til én sexpartner ad gangen (eller så få som muligt)
  • Skru lidt ekstra op for hygiejnen før og efter sex
  • Undgå al form for fysisk kontakt, hvis du eller din partner udviser virussymptomer

Isoleret? Skru op for stemningen på anden vis

Er du en blandt mange, der på nuværende tidspunkt er isoleret? Og savner du at dyrke sex?

Så kan du forsøge at få stillet dine behov på anden vis. Det kunne f.eks. være gennem noget af alt det voksenlegetøj, der forhandles på nettet. Dette kan du bestille helt uden at forlade dit hjem, og du kan i mange tilfælde bruge det uden en partner. 

Du kan også få stillet dine behov ved at udtrykke dig på skrift. Det kunne f.eks. foregå ved, at du eksperimenterer med sexnoveller e.l. Det handler i det store hele om at tænke ud af boksen, hvis man er isoleret, men gerne vil pleje sin frække side.