Videoer viser at Dansk presse lyver om hvor mange der kom til Trumps indsættelse som præsident!

Hvorfor bruger dansk presse så meget tid på at lyve om Trump? Hvorfor er det så afgørende, at viderebringe CNN's Fake News? Det skulle vel ikke vær...

Isabella Balkert,

23/01/2017

Hvorfor bruger dansk presse så meget tid på at lyve om Trump? Hvorfor er det så afgørende, at viderebringe CNN's Fake News?


Det skulle vel ikke være fordi, at hvis man kan dæmonisere Trump tilstrækkeligt, så kan man agitere for en EU hær, i stedet for at betale det man har aftalt man ville og skulle betale. for at opfylde sin aftale med NATO?


Nu har jeg hele morgenen hørt hvordan man omtalte Trump som en lystløgner og en syg mand, der bare vil have det som han vil have det. Og en åbenbart stakkels pressemand, der bliver sendt i byen med et falsk vidnesbyrd, for at tilfredsstille Trump.


CNN bliver ved med at lægge det ene Fake Foto som åbenbart er det eneste billede der findes hos Dansk presse, som et vidnesbyrd for sine påstande, selvom disse billeder er totalt misvisende for den virkelige situation, og den enorme menneskemængde der kom for at se Trump blive indsat.


Man tillader sig endog på Berlingske, at påpege at det er bekymrende at Trump bruger så meget tid på at lyve om noget der er fuldkommen ligegyldigt.


Hvad der er bekymrende, er at Berlingske følger op på CNN's løgn, der bringer et falsk billede af hvor mange der var til stede ved Trumps indsættelse som præsident, hvilket Trump med rette er forarget over.

https://www.youtube.com/watch?v=S5G9L2F7cFw

https://www.youtube.com/watch?v=PdantUf5tXg

https://www.youtube.com/watch?v=rcPDIsY1Qrk

http://www.b.dk/globalt/det-bekymrende-er-at-trump-vil-bruge-saa-meget-energi-paa-at-ly

Kilde: