SKELSÆTTENDE DOM FRA EU'S DOMSTOL: DANMARK ER IKKE LÆNGERE EN SUVERÆN STAT

Man tror det er løgn

Ikke angivet Ikke angivet,

14/01/2015

Man tror det er løgn. I dag har EU's domstol truffet en afgørelse hvis indhold kan koges ned til, at EU ikke er et samarbejde mellem uafhængige nationer - bundet sammen af aftaler gjort i form af mellemstatslige traktater - men en superstat, hvor selvsamme domstol står over de respektive lande, herunder deres forfatninger og domstole. Over grundloven og over Højesteret.

Superstaten a la EUSSR ligner en realitet. 

Dommen skal ses i lyset af at den tyske forfatning(sdomstol) ikke tillader den økonomiske politik, som er den europæiske centralbanks sidste mulighed for at redde den synkende eurozone, og som sådan har man altså fra Bruxelles i dag underkendt den ellers så hæderkronede tyske domstol - oprettet for at sikre sig at Hitlers magtovertagelse i 30'erne ikke vil kunne ske igen - for at redde euroen. Man må ryste på hovedet. 

Endnu mere deprimerende er, at når man i skrivende stund googler dagens dom, så kan man se at absolut INGEN i den danske presse har set, at vi i dag  ser et selvstændigt Danmark glide os af hænde, og derved retten til at tage til modværge mod hvad den europæiske elite vil os, nemlig grundlæggende nedlægge os. 

Det er med denne transformation ikke længere muligt at bruge lovgivningen og danske domstole i et forsvar. Nu må man artigt indordne sig under hvad den højeste ret siger - EU-domstolen - og derved den afvikling af de selvstændige europæiske stater, der er projektet her. Danmark er blevet en kommune, kunne det skitseres på lidt hård vis. Grundlovens fædre må vende sig i deres respektive grave. 

Alt hvad journalisterne skriver det er, at den europæiske central bank har fået lov til nu at booste den europæiske økonomi, og hurra for det. Det er såmænd historien. 

Den danske journaliststand er skræmmende i hænderne på regnedrengene og de eurofile, uden blik for hvad der må siges at være dagens spektakulære - SPEKTAKULÆRE - nyhed. Man evner åbenbart ikke at tænke selv.

Næste sag at holde øje med for den opmærksomme danske borger er, hvilke træk den tyske forfatningsdomstol griber til. Den er helt oplagt IKKE (?) enig i dagens beslutning. Er der Merkels 'drenge' der på mærkelig vis kommer til at redde det selvstændige Danmark på stregen?

Og så når den endelige dom falder ved EU-domstolen om nogle måneder. Bekræfter den dagens afgørelse er intet som før.  

Og husk hvad vi er oppe imod:

'Vi beslutter et eller andet, lader det sådan lige ligge, og så afventer vi hvad der sker. Hvis der ikke er nogen der laver ballade, fordi de ikke har forstået implikationerne ved det som er besluttet, så fortsætter vi blot trin for trin, indtil der ikke er nogen vej tilbage.'

Jean-Claude Juncker

(Se link til afgørelsen i kommentarfeltet underneden)