Skal det være forbudt at sige sin mening?

Skal det virkelig være forbudt at sige, at: "jeg er overbevist om, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler ...

Torben Mark Pedersen,

13/01/2012

Skal det virkelig være forbudt at sige, at:

"jeg er overbevist om, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel. Dette skyldes efter min mening en defekt menneskefjendsk kultur, der bygger på en defekt menneskefjendsk religion, hvis lærebog Koranen om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre 2 verdensreligioners manualer tilsammen?"

Det er Lars Kragh Andersen i dag blevet dømt for at sige.

Der er ikke tale om en generalisering fra Lars' side. Lars Kragh Andersen taler ikke om alle muslimske mænd, men alene om det ubestemte "muslimske mænd i meget stort omfang". Efter at have læst Hedegaards bog "Muhammeds piger" er det svært ikke at dele den overbevisning, at overgreb, voldtægt, mishandling og mord på piger og kvinder foregår i "meget stort omfang" i den muslimske verden. Og i alt for stort omfang.

Skal det virkelig være ulovligt at sige "sandheden" - eller ens personlige, subjektive opfattelse af, hvad der er sandt? Også selv om det skulle vise sig, at man tog fejl?

Eller er Lars Kraghs Andersens brøde, at han formulerer sig så skarpt i sin kultur- og religionskritik? Men hvordan kan det være ulovligt?

Igen: Efter at have læst "Muhammeds piger" eller blot have fulgt med i danske og udenlandske mediers talrige rapportager om piskning, stening, omskæring, lemlæstelse, voldtægter, æresdrab og andre æresforbrydelser, tvangsægteskaber og mishandlinger af piger, der foregår i mange muslimske lande, og som kun kan betegnes som det rene barbari, er det meget svært at være uenig i Lars Kragh Andersens opfattelse af, at der er tale om en "defekt menneskefjendsk kultur," og når en stor del af dette barbari sker i overensstemmelse med sharialovgivning eller ligefrem er tilladt i lovgivningen og/eller legitimeres med religionen, så er det lige så svært at benægte, at den kultur "bygger på en defekt menneskefjensk religion, hvis lærebog Koranen om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre 2 verdensreligioners manualer tilsammen?"

Jeg kan derfor kun erklære mig ening med Lars Kragh Andersen i hans udsagn, som jeg gerne vil gøre til mit eget og hermed erklære, at:

Jeg er overbevist om, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel. Dette skyldes efter min mening en defekt menneskefjendsk kultur, der bygger på en defekt menneskefjendsk religion, hvis lærebog Koranen om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre 2 verdensreligioners manualer tilsammen.

Kilde: