Oversigt

borgen unplugged
Alt du skal vide om Borgen Unplugged

Herunder kan se læse mere starten på Borgen Unplugged, og hvad der var motivet for at sende podcasts om de mest aktuelle sager og historier i dansk politik.

dr deadline
Alt du skal vide om DR Deadline

I denne artikel kan du læse om DR Deadlines oprindelse og få facts om, hvordan det hele startede, og hvem der har været ansat som værter på programmet i årenes løb.

ejendomsværdiskat
Ejendomsværdiskat – det skal du være opmærksom på

Læs med her og bliv klogere på, hvad ejendomsværdiskat er, hvordan den beregnes, og hvornår den skal betales.

grundskyld
Alt du skal vide om grundskyld

Læs videre hvis du vil vide mere om hvad grundskyld egentlig er, hvordan den beregnes, og hvad der er forskellen på grundskyld og ejendomsværdiskat

årsopgørelse
Har du overblik over din årsopgørelse?

Læs videre hvis du vil vide mere om en årsopgørelse egentlig er, hvorfor det er vigtigt at udfylde den, og hvordan man gør. God læselyst!

hvad er topskat
Alt du bør vide om topskat

Topskatten er ikke et helt nyt fænomen, men det kan faktisk være overraskende svært at finde konkret fakta omkring det, som er neutralt og upåvirket. Læs videre hvis du vil have svar på hvad topskat er helt faktuelt, og hvad forsøger man at opnå med topskatten?

kontanthjælp
Kontanthjælp – sådan fungerer det

Hvad er egentlig kontanthjælp, hvem er berettiget til kontanthjælp, og hvad lyder satserne på? For svar på disse spørgsmål og mere i denne korte oversigt.

Få styr på din selvangivelse
Få styr på din selvangivelse

I denne artikel får du en kort introduktion til, hvad selvangivelse er, og hvordan du bedst muligt sikrer dig, at den bliver udfyldt helt korrekt, således at du kan få styr på din selvangivelse

forældrekøb
Forældrekøb – hvad er det og hvordan fungerer det?

I denne artikel får du en samlet guide for en række forskellige råd og tips til, hvad du skal vide om forældrekøb for at komme godt fra start.

skattefri gave
Skattefri gaver – sådan slipper du for gaveafgiften

Her kan du læse meget mere om, hvad en skattefri gave er, hvor meget du må give, og hvordan du bærer dig ad med det. Bliv klogere inden du begaver dine nærmeste, og undgå den kedelige gaveafgift.