180grader søger ny chefredaktør

180Graders Redaktion,

26/10/2020

Vores nuværende chefredaktør for 180grader forlader posten, og derfor søger vi efterfølgeren til at overtage pladsen.


180GRADER søger ny chefredaktør

 

Som chefredaktør på 180Grader er du avisens blæksprutte. Du er ansvarlig for nyhedsflowet, lederen og styrer Facebook og andre sociale medier. Du producerer og redigerer selv artikler og styrer mediets tilknyttede bloggere og klummeskribenter. 

 

Du får redaktionel frihed og et job, hvor du er med til at videreudvikle 180Grader, både på det redaktionelle og det forretningsmæssige plan. 

 

Skal vi producere mere video? Podcasts? Styrke tilstedeværelsen på Facebook? Det er spørgsmål, som du skal være med til at svare på.

 

OM DIG

Du er skarp på skrift og i tale, interesseret i dansk politik og du er ikke bange for at stå i spidsen for Danmarks borgerlige netavis. 

 

Det er ikke krav, du har journalistisk baggrund. Du kan være lige den, vi leder efter, hvad enten du har fem års erfaring eller er i gang med dit fjerde sabbatår. Det går vi ikke så højt op i.

 

Vi forventer til gengæld, at du er dedikeret, produktiv og udadvendt. 180Grader er først og fremmest et politisk nyhedssite, og et stort kendskab til dansk politik og dets aktører er en selvfølge.

 

VI TILBYDER

Du får et anseeligt ansvarsområde og tilegner erfaringer, som få jobs i mediebranchen kan matche. Vi har tillid til vores medarbejdere og tilbyder en stor grad af personlig frihed i dit generelle arbejde og tilrettelæggelsen heraf. 

 

Har du fra tid til anden besøgt et dansk medie og tænkt; Det dér kan jeg sgu gøre bedre!? Nu har du chancen!

 

Er det er noget for dig eller har du yderligere spørgsmål? 

 

Send en mail til ejer Jimmi Meilstrup på [email protected].

 

OM 180GRADER

180Grader er en borgerlig netavis, som efterhånden har levet et langt liv med flere dygtige folk i front. Ole Birk Olesen var primus motor de første mange år, og senest har mediet udviklet sig voldsomt med Claes Kirkeby Theilgaard i den liberale førertrøje. 180Grader råder i øjeblikket ikke over yderligere redaktionelle medarbejdere. 

 

Potentialet i 180Grader er stort og sammen kan vi skabe et endnu mere markant og indflydelsesrigt medie.